Yazıcıoğlu:Kürt Kardeşimin Sorunu Yok

Partililerle bayramlaşan BBP lideri, TSK ya teşekkür etti.

Yazıcıoğlu:Kürt Kardeşimin Sorunu Yok
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu, Kuzey Irak'a hava harekatı düzenleyen Türk Silahlı Kuvvetlerinin hedefinin teröristlerin "barınaklarını yıkarak, lojistik alt yapılarını yok ederek, eylem yapamaz hale gelmelerini sağlamak" olduğunu söyledi.
Yazıcıoğlu, parti genel merkezindeki bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Kürt'ü-Türkmen'i, Laz’ı-Çerkez'i ile bayramın ruhuna uygun olarak kenetlenerek, geleceğine sahip çıkacağını söyledi.
"Bize her bayramı kara güne çevirenlerin inini başına yıkan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne şükranlarımı sunuyorum" diyerek konuşmasına başlayan Yazıcıoğlu, sınır ötesi operasyonun yapılmasının gerekli olduğunu kaydetti.
Kahraman pilotların operasyonu başarıyla gerçekleştirdiklerini söyleyen Yazıcıoğlu, "Operasyonu davulla, zurnayla dünyaya ilan etmiş değil miyiz? Bilerek, duyurularak yapıldı. Bu kadar duyurudan sonra orada insan kalacağını düşünüyor muydunuz? Türk Silahlı Kuvvetlerinin hedefi, insan katliamı yapmak değildi. Onların barınaklarını yıkarak, lojistik alt yapılarını yok ederek, eylem yapamaz hale gelmelerini sağlamaktı" diye konuştu.




Operasyonda "sivil halkın öldüğü" yönündeki iddiaların, "Ermeni iddiaları gibi yalan olduğunu" belirten Yazıcıoğlu, bölgenin bundan sonra mobil birliklerle kontrol altında tutulması ve teröristlerin mağaralarda yaşamasının engellenmesi gerektiğini anlattı.
"Terör örgütü üyelerine af" söylentilerine de değinen Yazıcıoğlu,"Örgüte darbe vuruyorsunuz, sonra gevşiyorsunuz" dedi.

Kürt Kardeşimin Sorunu Yok
"Benim Kürt kardeşimin özgürlük sorunu yok, teröristin özgürlük sorunu var. Ona masum insanları katletme özgürlüğü tanımayacağım" diye konuşan Yazıcıoğlu, Türkiye'de Kürtler ve Türkmenlerin aynı sorunları yaşadığını, aynı imkanlara sahip olduğunu belirtti. Yazıcıoğlu, "(Özgürlükleri yokmuş!) Hayır, sen teröristine özgürlük, af istiyorsun, Kürde değil. O zaman hadi oradan defol, git aramızdan. Masum insanların arasına canlı bomba koyanı kardeş kabul ediyorsan, sen benim kardeşim değilsin. Kürt kardeşimle biz beraberiz, araya girmeyin, aramıza terör, kan sokmayın" şeklinde konuştu.




Yazıcıoğlu, etkin pişmanlığı düzenleyen Türk Ceza Kanunu'nun 221. maddesinde değişiklik yapılması tartışmaları konusunda "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eve dönüş açılımını nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklinde kendilerine sorulduğunu ifade ederek, "Demokratik açılıma sonuna kadar evet, terör açılımına sonuna kadar hayır. Buradan Başbakan'a sesleniyorum; fazla açılma, zatürre olursun" dedi. 








Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir