Yeni Kaymakam Geliyor

İçişleri Bakanlığının atama kararnamesiyle, 193 kaymakam ve 70 vali yardımcısının yeri değiştirildi.

Yeni Kaymakam Geliyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İçişleri Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ve diğer mevzuat hükümleri uyarınca her yıl çıkartılan rutin atama kararnamesinin dün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylandığı belirtildi.

Müşterek kararnameyle bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 412 mülki idare amirinin görev yerlerinin, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği kaydedildi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan atama kararlarına göre, bakanlık merkezinde görevli 6 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirilirken, 21 kaymakam ve 6 vali yardımcısı bakanlık merkezindeki değişik görevlere getirildi, merkezdeki görevlerden 4 mülki idare amiri vali yardımcılığına, 2 mülki idare amiri kaymakamlığa atandı.

Kararnameyle 70 vali yardımcısının görev yerleri değiştirildi, 35 vali yardımcısı kaymakamlığa getirildi.

193 kaymakamın naklen yerlerinin değiştirildiği, 72 kaymakamın vali yardımcılığına atandığı kararnameye göre, 1 il hukuk işleri müdürünün naklen görev yeri değiştirildi, 1 kaymakam il hukuk işleri müdürlüğüne, 1 hukuk müşaviri il hukuk işleri müdürlüğüne getirildi.

Kararnameyle Üsküdar Kaymakamlığına Safranbolu Kaymakamı İzzettin Küçük atandı.
 
 
İzzettin Küçük Kimdir?
 
Yeni Üsküdar Kaymakamımız İzzettin Küçük, 11.11.1964 tarihinde Erzurum ili Tortum İlçesinde doğmuş olup evli ve iki çocuk babasıdır. İ.Ü Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdikten sonra Sakarya Üniversitesinde master yapmıştır. 
 
Sırasıyla Yenice, Pehlivanköy (Kırklareli) ve Eflani Kaymakamlığı görevlerine vekaleten, Aydıntepe (Bayburt) Kaymakamlığı, Siirt Vali Yardımcılığı ve Pamukova (Sakarya) Kaymakamlığı görevlerinde asaleten bulunan Kaymakamımız İzzettin KÜÇÜK, 13 Ekim 2003 tarihinden beri Safronbolu Kaymakamlığı görevini yürütüyordu.
 
Haber : Ali Süzen
 

Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir