Yılmaz Bayat Üsküdara Talip

Saadet Partisi İstanbul'da 7 İlçe Belediye Başkan Adayını Şimdiden Açıkladı.
Yılmaz Bayat'ın Üsküdarda yeniden adaylığı kesinleşti.

Yılmaz Bayat Üsküdara Talip
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi İstanbul'daki 7 İlçe Beledişye Başkan Adayını Açıkladı. Adalar'da Ömer Durmuş, Bakırköy'de Adem Yıldırım, Esenler'de İbrahim Bitiş, Ümraniye'de Mehmet Bingöl, Üsküdar'da Yılmaz Bayat, Tuzla'da İsmail Kızılgöz ve Zeytinburnu'nda Kadem Emanet Aday Olarak Gösterildi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği "Yerel Yönetimler Okulu Sertifika Dağıtımı ve Belediye Başkan Adayları Tanıtım Töreni" Feshane'de gerçekleştirildi. Yerel Yönetim Okulu'nu başarıyla bitiren 450 kişiye sertifikaları dağıtıldı. Dereceye giren ilk 5 kişiye ise Bosna gezisi hediye edildi.

Programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Milli Görüş'ün belediyecilikte çığır açtığını söyledi. Yanılmaz, "Gardiyan değil, garson devlet anlayışıyla çalışıyoruz. Dokuz ay önce belediye başkanlarını açıklayan başka bir babayiğit parti var mı? Bunu medya iyi değerlendirsin. İstanbul Millî Görüş'ü özlüyor. Biz de İstanbul'a hizmet etmeyi özledik. İnsanımıza iki şık sunuyorlar. CHP ve AKP. CHP, bu ülkeye bir çivi bile çakmadı. İnsanımız CHP'yi tanıdığı için zaten iktidara getirmiyor. Çünkü statükonun emrinden çıkmıyor. AKP'nin ise adını anmaya değmez. AKP iktidarı tam 6 yıldır insanımızın derdine derman olamadı. Maddi ve manevi sorunlarına çare bulamadı. Üçüncü şık ve asıl alternatif biz, yani Milli Görüş var. Bunu da medya gizlemeye çalışıyor. Biz halka hizmetin Hakka hizmet olduğuna inanan bir medeniyetten geliyoruz. İşte adaylarımız karşınızda. Bir kısmı ilçelerine 10 yıl altın harflerle yazılacak hizmetler verdiler. Bir kısmı hizmete hazırlandı. Halkın ıstırabını dindirmek için Allah'ın izniyle geliyoruz. Adaylarımıza seslenerek diyorum ki, korkanlar size sığınsın. Öyle bir duruşunuz olsun ki sizi öldürmeye gelenler sizde dirilsin. Yanlış yapanlardan hesap sormalıyız. İstanbul kurtulmadan Türkiye'nin kurtulmayacağını, Türkiye kurtulmadan dünyanın kurtulmayacağına inanarak hizmet yapmalıyız" şeıklinde konuştu.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Sadrettin Karaduman ise, hem küresel, hem de ülkemizde meydana gelen sıcak gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, "Yerel Yönetimlerde yeniden Milli Görüş belediyeciliği startını verdiklerini ve araziye ineceklerini belirttiği konuşmasına hem küresel, hem de ülkemizde meydana gelen sıcak gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü. Törenle yerel seçim startını veren Karaduman, "Arazi çalışmalarını başlatıyoruz" dedi.

Karaduman şöyle konuştu: "Kendimizi seçmene doğru anlatabildiğimiz takdirde, seçimlerden çok büyük bir zaferle çıkacağımıza inanıyoruz. İstanbul İl Başkanlığımız yerel yönetimler seçiminde üçüncü önemli adımı arazi çalışmaları olarak görmektedir. Bu nedenle, arazide en büyük ve güçlü partinin Saadet Partisi olması için hepimiz seferber olacağız. Çalmadık kapı, elini sıkmadığımız, halini hatırını sormadığımız, derdini dinlemediğimiz insan bırakmayacağız. Arazi çalışmalarında da bilimsel yol ve yöntemleri en güzel şekilde kullanarak diğer partilerden farkımızı ortaya koyacağız. Biz bu seçimlerden zaferle çıkabilecek inanca, cesarete, azme ve çalışkanlığa sahibiz."

Belediye Başkan adayları adına bir konuşma yapan Saadet Partisi'nin Üsküdar Belediye Başkan adayı Yılmaz Bayat, Üsküdar'da 10 yıl hizmet verdiklerini belirterek, Üsküdarlıların ve tüm İstanbulluların belediyecilik hizmetlerini özlediklerini söyledi. Bayat şunları söyledi: "Biz Milli Görüşçü kadrolar olarak halka hizmeti Hakka ibadet biliyoruz. Halka hizmet ve Hakka ibadet için yeniden geliyoruz. İnanıyoruz, kazanacağız. Milli Takımımız gibi biz de başaracağımıza ve kazanacağımıza inanıyoruz.''

Kaynak : Saadet Partisi

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir