Togem'in anaokuluna şehidin ismi verildi.

Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) ve Adıyaman Belediyesi'nin girişimleriyle yaptırılan anaokuluna, İsrail askerleri tarafından şehit edilen Fahri Yaldız'ın ismi verildi.

Togem'in anaokuluna şehidin ismi verildi.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Belediyesi'ne bağlı Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) ve Adıyaman Belediyesi'nin girişimleriyle, hayırseverler tarafından Zeynep Turgut İlköğretim Okulu'na kazandırılan anaokuluna Başkan Necip Büyükaslan'ın talebi üzerine, İsrail askerleri tarafından şehit edilen Fahri Yaldız'ın ismi verildi.

Tüm çocukların eşit şartlarda eğitim alması amacıyla Zeynep Turgut İlköğretim Okulu ile Mimar Sinan İlköğretim Okulu'na kazandırılan anaokulların açılışı görkemli bir törenle yapıldı. Zeynep Turgut İlköğretim Okulu'nun 2 derslik anaokuluna Şehit Fahri Yaldız'ın isminin verilmesi kararlaştırıldı.


Vali Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Deftardar Şefik Tongal, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, TOGEM Koordinatörü Nevin Yakupoğlu, Hasan Gülbaran, anaokulları yaptıran hayırseverler ve çok sayıda öğrenci ile öğrenci velisi katıldı.

TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, törende yaptığı konuşmada Türkiye genelinde bugüne kadar 25 adet okul öncesi eğitim birimi yaptırdıklarını vurgulayarak, ''Türkiye genelinde 45 anaokulu yaptırmayı hedeflemekteyiz. Bununla birlikte gezici anaokulları projemizi hayata geçirdik. Başta Üsküdar olmak üzere Anadolu'nun birçok kentinde gezici anaokullarımız öğrencilere okul öncesi eğitimi veriyor'' dedi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise ''Üsküdar TOGEM tarafından bir süre önce İmamağa Mahallemizde 1 adet Bilgi ve Kültür Evi yaptırdık. Daha sonra bize gezici anaokulu verdiler. Yeni yaptırmış oldukları bu 2 adet okul öncesi eğitim birimi ile birlikte TOGEM'in şehrimizde toplam 4 ayrı eseri var. Bu da bizi mutlu etmektedir. Buralarda yarınlarımız olan çocuklara eğitim desteği sağlamış oluyoruz. Bu çocukları yarınlara hazırlamak görevimizdir. Zeynep Turgut İlköğretim Okulu'na kazandırılan okul öncesi eğitim birimine; Gazze'ye giderken İsrail askerleri tarafından şehit edilen belediye personelimiz Fahri Yaldız'ın isminin verilmesini talep ettim. Sağ olsunlar beni kırmayıp bu okula şehidimizin ismini verdiler. Bu vesile ile Üsküdar Belediyesi ile TOGEM yetkililerine teşekkür ediyorum'' dedi.

SODES projesi kapsamında valiliğin desteğiyle 3 adet bilgi evinin daha temelini attıklarını kaydeden Başkan Büyükaslan, ilerki günlerde 2 bilgi evi daha yaptıracaklarını ve böylelikle Adıyaman'da bilgi evlerin sayısını 7'ye çıkaracaklarını vurguladı.

Protokol konuşmaların ardından karşılıklı plaket takdimi yapılarak, toplu resim çekildikten sonra anaokulların açılışı yapıldı. Protokol üyeleri derslikleri gezerken, TOGEM yetkilileri tarafından eğitim alan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.


Medya73.com



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir