Hamile kadın Domuz Gribi'nden öldü.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde 7,5 aylık hamile kadın domuz gribi (H1N1) virüsünden dolayı hayatını kaybetti.

Hamile kadın Domuz Gribi'nden öldü.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Bir yıl önce evlenen genç kadının, hiçbir sosyal güvencesi olmadığı, inşaat işçisi eşi tarafından doğum yapması için baba evine gönderildiği öğrenildi.

Yaklaşık 10 gün önce Antalya`nın Fethiye ilçesinden Cide`ye gelen 35 yaşındaki Fatma Kara, yüksek ateş ve mide bulantısı şikayetiyle Cide Devlet Hastanesi`ne başvurdu. Fatma Kara, buradan domuz gribi şüphesiyle Bartın Devlet Hastanesi`ne sevk edildi. Bartın`dan da Karabük Devlet Hastanesi`ne sevk edilen 7,5 aylık hamile kadın, iki gün sonra hayatını kaybetti. Kara`nın cenazesi dün gece Cide`ye getirilerek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Buradaki işlemlerin ardından cenaze, yakınları tarafından hastaneden alındı.

Genç kadının erkek çocuğa hamile olduğu açıklandı. Fatma Kara`nın tüm hastane masraflarını babasının karşıladığı bildirildi. Kastamonu`nun Tosya ilçesinde de daha önce ikiz çocuğa hamile olan bir kadın domuz gribinden hayatını kaybetmişti.
 
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir