TOGEM Çocukları Sevindirdi...

Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi TOGEM düzenlediği programla Kurban Bayramı öncesinde Adıyaman ve Şanlıurfa'da ki 500 çocuğa kıyafet ve kırtasiye yardımı yaparak sevindirdi.

TOGEM Çocukları Sevindirdi...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
"Onların Yüzü Gülsün, Üsküdar'dan Anadolu'ya 3000 Küçük Yürek Bayram Sevinciyle Dolsun"

Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi TOGEM düzenlediği programla Kurban Bayramı öncesinde Adıyaman ve Şanlıurfa'da ki 500 çocuğa kıyafet ve kırtasiye yardımı yaparak sevindirdi.

Kurulduğu günden itibaren Ramazan ve Kurban bayramlarında Üsküdar ve Türkiye'deki binlerce çocuğu sevindiren TOGEM, bu bayram öncesinde Adıyaman ve Şanlıurfa'ya iki günlük ziyaret programı düzenleyerek çeşitli yardımlar gerçekleştirdi. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran'ın katıldığı bir program düzenlenerek, Adıyamanlı ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık giysiler (mont, bot, pantolon ve kazak) hediye edildi. Adıyaman merkez ve çevre köyleri ile Şanlıurfa'nın köylerine yapılan yardımlar kapsamında bu illerdeki 4 okulun kırtasiye ve temizlik malzemesi ihtiyacı karşılandı. Okul kütüphanelerine hikaye ve romandan oluşan toplam 1000 adet kitap hediye edildi. TOGEM'in bir şubesi olarak Adıyaman TOGEM'in açılışı gerçekleştirildi.

Adıyaman Belören köyünde eşinin intihar etmesinin ardından en küçüğü 1.5 yaşında 11 çocuğuyla yoksulluk içinde yaşayan Ramazan Şaşmaz ve ailesi Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve TOGEM ekibi tarafından ziyaret edildi. Ailenin tüm ihtiyaçlarının TOGEM tarafından karşılandığı ziyarette duygusal anlar yaşandı.

Adıyaman programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara daha önce Üsküdar Belediyesi'nin destekleriyle Adıyaman'da yapılan Bilgievini de ziyaret ederek bilgi aldı.

TOGEM bu yıl Bayramlık Hediye kampanyasını biraz daha büyüterek, Üsküdar'dan Anadolu'ya doğru yaygınlaştırdığı kampanya kapsamında, hayırseverlerin desteğiyle toplam 3000 çocuğa bayramlık giysi dağıtacak. Adıyaman ve Şanlıurfa'da 500 çocuğa dağıtılan bayramlıkların ardından 20 Kasım Cuma günü Emine Erdoğan'ın katılımıyla Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlenen programla 2500 çocuğun daha yüzü gülecek.



Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir