Teşvikiye Katilinden Kopya Cinayet!

Teşvikiye 'de arabasında bulunan Esra Karsel 'i öldürdüğünü itiraf eden Eyüp Gökhan, Üsküdar 'da eski sevgilisini de benzer şekilde katletmiş...

Teşvikiye Katilinden Kopya Cinayet!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Teşvikiye’de otomobilinin arka koltuğunda telle boğularak öldürülmüş halde bulunan Esra Karsel’in (39) katil zanlısı, yaklaşık bir ay önce tanıştığı Eyüp Gökhan (29) çıktı. Gökhan’ın, 7 yıl önce hemşire sevgilisini atkıyla boğduğu için tutulduğu cezaevinden 1.5 yıl önce firar ettiği ortaya çıktı.

Hapishaneden kaçmış!

Olayı aydınlatmaya çalışan ekipler, İstanbul’da son 10 yılda benzer şekilde gerçekleşen cinayetleri inceledi. 2003’te Üsküdar’da öldürülen İlknur Değirmenci cinayeti polisin dikkatini çekti. Birlikte yaşadığı Değirmenci’yi atkıyla boğduktan sonra polise teslim olan Eyüp Gökhan’ın geçen ağustosta, Çorum Yarı Açık Cezaevi’nden izinli çıktıktan sonra firar ettiği belirlendi. Üsküdar’da bulunan Gökhan, önceki gece gözaltına alındı. Gökhan’ın üzerinden Karsel’in ölüm haberlerinin yazılı olduğu gazete kupürleri ile “Okan” adına düzenlenmiş sahte bir kimlik çıktı.

Yakalandığında “Zaten teslim olacaktım” diyen Gökhan, Karsel’i öldürdüğünü itiraf etti. Gökhan, polisteki ifadesinde şu iddialarda bulundu: “Olay gecesi Karsel’in kendisini evinden aldığını söyleyen Gökhan, “Bir otoparka gidip, aracın arka koltuğunda birlikte olduk. Daha sonra konuştuk. Eski sevgililerinden bahsediyordu. ‘Aralarında en iyisi sensin’ dedi. Onu kıskandım. Birçok erkeğin ismi geçince kendimi kaybettim. O sırada aracın içinde bulup oynadığım bir telle onu boğdum” diye ifade verdi.
 
Cinayetin ardından otomobili Nişantaşı’nda park ederek kaçtığını belirten Gökhan, “Esra, daha önce sevgilimi kıskançlık yüzünden öldürdüğümü biliyordu” dedi. Cinayetin işlendiği otoparkta yapılan incelemede Karsel’e ait bir çanta bulundu. Otoparkın sahibi Zehni Ş. gözaltına alındı. Ş. cinayetle bir ilgisinin bulunmadığını söyledi. Daha önce çeşitli suçlardan gözaltına alınan Gökhan’ın 9 yıl hapis cezasını çekmesi için gönderildiği Çorum Yarı Açık Cezaevi’nde 4.5 yıl kaldıktan sonra firar ettiği öğrenildi.
 
Esra Karsel’in katil zanlısı Eyüp Gökhan, çıkarıldığı Şişli Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
 
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir