Boğaz'da Korkutan Kaza

Rus bandıralı gemi şehir hatları vapuruyla çarpıştı. Gemi kaptanının son manevrası kazanın ucuz atlatılmasını sağladı.

Boğaz'da Korkutan Kaza
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
İstanbul'da gece yarısı korkutan bir deniz kazası yaşandı. Adalar-Kabataş seferini yapan şehir hatları vapuru, Rus bandıralı bir gemiyle çarpıştı. Vapurdaki yaklaşık 70 yolcudan ikisi hafif yaralandı. Bazı yolcuların vücutlarında küçük sıyrıklar oluştu.

İstanbul Boğazı'nda bu ne ilk, anlaşılan ne de son olacak. Her gün yüzlerce geminin transit geçiş yaptığı İstanbul Boğazı'nda, bugüne kadar sayısız kaza meydana geldi.

Yine transit geçiş yapan bir Rus gemisiyle, Adalar-Kabataş seferini yapan şehir hatları vapurunun rotası, Üsküdar açıklarında kesişti.

Belki de "Omega" adlı Rus gemisinin kaptanı, son anda manevra yapıp, burundan çarpmayı önlemeseydi, kazada can kaybı da yaşanabilirdi.

İki geminin çarpışması sonucu yaklaşık 70 yolcu bulunan şehir hatları vapurunda hafif hasar meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle 2 yolcu hafif yaralandı.

Kazayı ucuz atlatan yolcular olaya tepki gösterdi. Kaza yapan gemiler Kabataş iskelesine çekilirken, yaralanan yolcular hastaneye kaldırıldı.

Bir kaza daha ucuz atlatılırken, akıllarda, gece yarısı böyle bir kazanın nasıl meydana geldiği sorusu kaldı.

 
Kaynak: TRT
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

İstanbul

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir