Cide Soğuksulular Piknikte Buluştu

Dernek merkezi Çengelköy'de bulunan Cide Soğuksulular Derneği 11. Geleneksel Kır Gezisi Ve Keşkek Şöleni 14 Haziran'da Hekimbaşı Kent Ormanında Yapıldı.

Cide Soğuksulular Piknikte Buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Cide Soğuksu ve Çevre Köyleri Dernek Başkanı Mustafa YAVUZ'un tüm misafirleri selamlaması ve ''hoşgeldiniz'' konuşmasından ardında etkinlikler başladı. Dernek eski başkanı Hamdi ŞENOL, konuşmalar esnasında bir hayli duygulandı ve gözyaşlarına hakim olamadı.
 
Soğuksulular Keşkek şenliğine, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen, Ak Parti Üsküdar ilçe Başkan Yardımcısı Esat Kalay, KAS-DER Federasyon Başkanı Hidayet Yünsel, KAS-DER Genel Başkan yardımcısı İsmail Erşahin,  Kastamonu il ve ilçe dernek başkanları, yöneticiler katıldılar.
 
Hemşeri dernekleri içinde Üsküdar bölgesinde en çok faaliyet gösteren derneklerden olan Cide Soğuksulular derneğinin etkinlikleri, bölgesel oyun havaları, şarkı söyleme yarış, yerel sanatçıların şarkıları, türküleri ile devam etti.
 
Kır gezisi çerçevesinde düzenlenen Piknik Şöleni’nin sunuculuğunu ise DJ Ufuk Acar yaptı. Cideli Emin, Mustafa İnce, Orhan Canayakın, Ilgaz, Bilal Ertuğrul, Cesur Can, Gülcan Kara, Mevlüt Yılmaz’ın sahne aldığı piknik şöleni coşkulu geçti. Yerel yemek ''keşkek'' tüm misafirlere dağıtıldı ve afiyetle yenildi.

Geçen yılında piknik ağası olan Sebahattin CAN bu yıl da yeniden ağalığa seçildi ve Piknik masraflarının karşılanmasında büyük katkısı oldu.

Köy dernekleri arasında düzenlenen futbol turnuvasına katılan dernek takımlarına plaketleri Başkan Mustafa YAVUZ tarafından verildi. Katılan köy takımları; Beltepe, Beşevler, Alayüz, Dördül, Denizkonak, Çataloluk, Çayyaka Çamaltı Pehlivanlı, Toygarlı, Uğurlu ve konuklardı.

Piknik şölenine katılan çoluk çocuk, ihtiyar herkes hemşehrileri ile bir araya geldikleri için ve eğlendikleri için mutlu bir gün geçirdiler. Gazetemiz adına böyle bir organizasyonu gerçekleştiren Dernek Başkanı Mustafa YAVUZ ve Yönetim Kurulunu tebrik ederiz.
 
Haber : Yalçın Soysevinç - Çengelköy Gazetesi

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir