Üsküdar Turizm ve Tanıtım Ofisi açıldı

Üsküdar Turizm ve Tanıtım Ofisi ile yerli ve yabancı vatandaşların Üsküdar hakkında daha iyi ve doğru bilgiye ulaşmasına imkân sağlanacak

Üsküdar Turizm ve Tanıtım Ofisi açıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi tarafından 29 Haziran 2022 Çarşamba günü açılışı gerçekleştirilen Turizm ve Tanıtım Ofisi ile yerli ve yabancı vatandaşların Üsküdar hakkında daha iyi ve doğru bilgiye ulaşmasına imkân sağlanacak.

Turizm ve Tanıtım Ofisi, Üsküdar'ın tarihi zenginliklerini, gezi ve yeme içme rotaları ile kendine has güzelliklerini keşfetmek isteyen yerli ve yabancı vatandaşlara rehber olacak. Ofise uğrayan vatandaşlar rehberlik üzerine her türlü hizmeti alabilecekler.

Üsküdar Turizm ve Tanıtım Ofisi açıldı

Mihrimah Sultan Camii'nin yanında bulunan Turizm ve Tanıtım Ofisi açılışı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkan Türmen açılışta yaptığı konuşmada, ''Bugün burada Üsküdar'ımızın tam merkezinde Mihrimah Sultan Camii'nin hemen dibinde herkesin çok rahatlıkla ulaşabileceği bir tanıtım ve turizm ofisi açtık. Önemli bir merkez oldu. Üsküdarımıza gelen, İstanbulumuza gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz hiç yabancılık çekmeden, acaba nereye giderim, nerede yemek yerim, nerede dinlenirim, nerede güzel bir tarihi mekânı ziyaret ederim endişesine kapılmadan buradan alacak olduğu hizmetle arkadaşlarımız onlara yol gösterecek. Hem sözlü hem yazılı broşürler, materyallerle vatandaşlarımıza bu güzel İstanbulumuzda, Üsküdarımızda hiçbir şekilde yabancılık çektirmeyeceğiz'' dedi.

Üsküdar Turizm ve Tanıtım Ofisi ile yerli ve yabancı vatandaşların Üsküdar hakkında daha iyi ve doğru bilgiye ulaşmasına imkân sağlanacak


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir