16. Geleneksel Mor Salkım Şenliği ile Üsküdar'a Bahar geldi

Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Mor Salkım Şenliği'nin 16.'sı 29 Nisan 2022 Cuma günü Üsküdar Meydanı Mihrimah Sultan Camii önünde gerçekleştirildi.

16. Geleneksel Mor Salkım Şenliği ile Üsküdar'a Bahar geldi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Mor Salkım Şenliği'ne, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Yazar Beşir Ayvazoğlu, Cemil Meriç'in kızı Ümit Meriç ve ev sahibi olarak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile çok sayıda Üsküdarlı katılım sağladı.

Başkan Türkmen; ''Mor salkımlar Güzel Şehrimizin Sembolü''

Başkan Türkmen; ''Mor salkımlar Güzel Şehrimizin Sembolü''

16. Geleneksel Mor Salkım Şenliği'nin açılışında konuşan belediye başkanı Hilmi Türkmen, ''Üsküdar'ı Üsküdar yapan en başta doğal güzellikleri. Her şehre nasip olmayacak bir coğrafya avantajımız var. Üsküdar'ın tüm güzelliklerinin yanı sıra mor salkımları da güzel şehrimizin sembolü haline geldi. Nisan sonu ve Mayıs ayı Üsküdar'da mor salkım zamanı demektir. Evler, balkonlar, yollar, bahçeler taptaze açmış mor salkımlarla muhteşem bir görüntü oluşturuyor. Çok güzel öneriler de geldi değerli büyüklerimizden. Başta Nakkaştepe olmak üzere millet bahçelerimizi de baştan aşağıya mor salkımlarla donatacağız. Ayrıca inşallah gelecek seneden itibaren Mor salkım Festivali de organize edelim diyoruz. Mor salkımın güzelliği ve coşkusu Üsküdar'ımızı daha da sarıp sarmalayacak.'' dedi.

Başkan Türkmen; ''Mor salkımlar Güzel Şehrimizin Sembolü''

Konuşmaların ardından tarihi Mihrimah Sultan Cami önüne mor salkım fideleri dikildi. Daha sonra etkinliklere katılan Üsküdarlılara 5 bin adet Mor Salkım Fidesi dağıttı.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir