Ariş Pırlantadan muhteşem iki hediye: Tektaş pırlanta yüzük ve kolye!

Pırlanta tektaş yüzük modelleri farklı formlara sahiptir. Pırlanta kesim ustaları birçok farklı stilde pırlantalara şekil verirler. Bunlar yuvarlak kesim, oval kesim, prenses kesim, damla ve markiz kesim, baget ve yastık kesim olarak sıralanabilir.

Ariş Pırlantadan muhteşem iki hediye: Tektaş pırlanta yüzük ve kolye!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ariş Pırlanta, Tektaş Pırlanta Yüzük ve Kolye, Pırlanta Hediye

Pırlanta tektaş yüzük modelleri farklı formlara sahiptir. Pırlanta kesim ustaları birçok farklı stilde pırlantalara şekil verirler. Bunlar yuvarlak kesim, oval kesim, prenses kesim, damla ve markiz kesim, baget ve yastık kesim olarak sıralanabilir. Yuvarlak kesim ile şekillendirilen pırlanta yüzüklerin parlaklığı yoğun bir şekilde ortaya çıkar. Ayrıca yuvarlak ya da oval kesim pırlantanın olduğundan çok daha büyük görünmesini sağlar.

Ariş Pırlanta, Tektaş Pırlanta Yüzük ve Kolye, Pırlanta Hediye

Oval pırlanta yüzükler ince ve uzun parmaklara sahip olan kadınlar için son derece değerlidir. Yine pırlanta kesim modelleri arasında yer alan prenses kesim olan yüzükler benzersiz kesimi ve parlaklığı ile kadınları son derece özel hissettirir. Prenses kesim pırlanta yüzükler modern görüntüsü ile kadınları cezbeder.

Ariş Pırlanta, Tektaş Pırlanta Yüzük ve Kolye, Pırlanta Hediye

Prenses kesim pırlanta yüzükler dikdörtgen ve kare olarak sınıflandırılır. Kalp kesim ise pırlantaya romantik bir yorum katar. Damla veya armut kesim olan pırlanta yüzük modelleri damla ve gözyaşı temalarının bir araya gelmesi ile oluşur. Aris Pırlanta sitesinde farklı kesimlere sahip olan birbirinden farklı birçok pırlanta yüzük modelini bulabilirsiniz.

Pırlanta Tektaş Kolye Tasarımları

Pırlanta tektaş kolye tasarımları farklı uzunluklarda ve farklı kesimler ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Pırlanta tektaş kolye modellerini anneler günü sevgililer günü doğum hediyesi düğün nişan merasimlerinde tercih edebilirsiniz. Sade tasarımlardan gösterişli tasarımlara kadar farklı tektaş kolye modelleri parlaklığı ve zarifliği ile göz kamaştırıyor.

Ariş Pırlanta, Tektaş Pırlanta Yüzük ve Kolye, Pırlanta Hediye

Zirkon taşlar kullanılarak süslenmiş olan 8 ayar hafif altın pırlanta kolyeler zerafeti ve sadeliği öne çıkaran ayrıntılar içermektedir. En son trendlerden olan tektaş baget pırlanta kolyeler özellikle bileklik ve yüzükle set olarak birleştirildiğinde mükemmel uyum sağlar. Gümüş materyal üzerine tasarlanan pırlanta detaylar kolyeyi çok daha özel ve farklı kılar.

Ariş Pırlanta, Tektaş Pırlanta Yüzük ve Kolye, Pırlanta Hediye

Ayrıca gümüş pırlanta takılar fiyat olarak çok daha makuldür. Pırlantalar gümüş, altın, beyaz altın, rose gold gibi birçok farklı materyal üzerine işlenerek çeşitli aksesuarlar tasarlanmıştır. Siz de Ariş Pırlanta sitesini ziyaret edip bütçenize ve sevdiğiniz insana uygun olan pırlanta kolye modelini satın alarak sevdiğiniz kişiye kendinizi en güzel şekilde ifade edebilirsiniz.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir