Başkan Türkmen'in mutlu günü

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in kızı Betül Türkmen ile Burak Ak Üsküdar'da düzenlenen nikah töreniyle yaşamlarını birleştirdi.

Başkan Türkmen'in mutlu günü
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in kızı Betül Türkmen ile Burak Ak Üsküdar'da düzenlenen nikah töreniyle yaşamlarını birleştirdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in iç mimar olan kızı Betül Türkmen, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Zeynep ve Ahmet Ak'ın oğlu Burak Ak ile Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen nikah töreninde yaşamlarını birleştirdi.

Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen nikah merasimine devlet erkanından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu başta olmak üzere iş, sanat ve politika dünyasından çok sayıda davetli ve yine her iki aileninde yakınları Üsküdar ve Rize eşrafından çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN TÜRKMEN KIZININ NİKAHINIDA KENDİSİ KIYDI

Başkan Türkmen daha önce dünya evine giren iki oğlunun nikâhınıda kendisi kıymıştı ve gelenek değişmedi, kızı Betül'ünde nikâhını kendisi kıydı. Betül ve Burak çiftinin çok sayıda nikâh şahidi olunca, şahitler sahnede yer bulmakta epey zorlandı. Başkan Türkmen'in nikahta yaptığı espri ise davetlileri güldürdü. Damat Burak Ak yüksek bir sesle ''Evet'' diyerek bağırması üzerine, başkan Türkmen damadına doğru yaklaşarak, ''Yalnız Burak, hayatında bundan sonra bu kadar yüksek sesle bağırmak yok'' diyerek espri yaptı.

Nikah merasiminin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ''Gözümün nuru Sevgili kızım Betül ile Burak'ın nikah törenini teşrif ile bizleri onurlandıran tüm dostlarımıza, şükranlarımı sunuyorum. Bizleri bu günlere kavuşturan Rabbimiz'e hamd ediyorum. Allah mes'ut etsin, bahtları açık olsun tüm çocuklarımızın.'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in kızı Betül Türkmen ile Burak Ak Üsküdar'da düzenlenen nikah töreniyle yaşamlarını birleştirdi.

Fotoğraf Galerisi


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir