En Özel Tasarımlar Çok Özel Fiyatlar ile Lal'de

Pırlanta küpeler, kolyeler ve pırlantayla bezenmiş özel tasarım ürünü olan birbirinden güzel mücevherler lal de siz sahiplerini bekliyor.

En Özel Tasarımlar Çok Özel Fiyatlar ile Lal'de
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Pırlanta küpeler, kolyeler ve pırlantayla bezenmiş özel tasarım ürünü olan birbirinden güzel mücevherler lal de siz sahiplerini bekliyor. Pırlanta ile süslenmiş takılar, inceliğin ve zarafetin en güzel simgelerinden biridir. Doğum günlerinde, sevgililer gününde, yıl dönümlerinde ve diğer tüm özel günlerde kadınlara verilecek en güzel hediyeler pırlantalardır. Pırlantalar, büyüleyici ve değerli hediyelerdir. Kişiler kendilerini pırlanta ile çok daha özel hisseder. Sizin için özel olan inşalara özel hediyeler vermek için lal ürünlerine göz atın.

Pırlanta küpeler, kolyeler ve pırlantayla bezenmiş özel tasarım ürünü olan birbirinden güzel mücevherler lal de siz sahiplerini bekliyor.

PIRLANTA TAKILAR

Pırlanta baget küpeler, farklı model seçenekleriyle sizleri bekliyor. Baget tasarımı her daim göz dolduran bakışları üzerine çeken bir modeldir. Büyük ve çekici görüntüsü sayesinde her takı çeşidiyle yüzde yüz bir uyum içine girer. Küpe çeşitlerinde de baget tasarımları çok sık kullanılır. Bu modellerde genel olarak büyük baget bir pırlanta ile küçük pırlanta taşlar bir arada kullanılır. Bu sayede çok daha zarif bir görünüme ulaşılır.

Pırlanta baget küpeler, farklı model seçenekleriyle sizleri bekliyor.

Pırlanta tektaş küpe modelleri ise her zaman en çok tercih edilen ürünler arasında yerini alır. Tektaş her zaman aşkın ve güzelliğin simgesi olarak bilinir. Tektaş küpeler ile tektaş yüzükler birlikte alındığında şıklığınız tamamlanır. Her yaştan kadının severek kullanacağı pırlanta takılar, gün geçtikçe değerlenmeye devam eder.

Safir ya da yakut gibi değerli taşlar, en az pırlanta kadar eşsizdir.

DOĞAL DEĞERLİ TAŞLAR

Safir ya da yakut gibi değerli taşlar, en az pırlanta kadar eşsizdir. Bu taşlar tek başlarına mücevherlerde sıklıkla kullanılır. Sitemizde yer alan modellerde ise bu taşların pırlanta ile beraber yakalanmış mükemmel uyumuna tanık olabilirsiniz. Zümrüt küpe modellerinin tümünde zümrüt taşı tüm gösterişiyle takıya işlenirken, etrafına yerleştirilen pırlantalar ile zarif bir uyum yakalar.

Zümrüt küpe modellerinin tümünde zümrüt taşı tüm gösterişiyle takıya işlenirken, etrafına yerleştirilen pırlantalar ile zarif bir uyum yakalar.

Zümrüdün albenisini iki katına çıkaran pırlantalar sayesinde çok özel bir ürün haline gelir. Aynı eşsiz tasarımlar yakut ve safir küpelerde de görünür. Üstelik yüzük modellerinde de bu yaklaşımla tasarlanmış birbirinden değerli tasarım ürünleri bulunur.

Pırlanta küpeler, kolyeler ve pırlantayla bezenmiş özel tasarım ürünü olan birbirinden güzel mücevherler lal de siz sahiplerini bekliyor.

Açılış kampanyası olarak sizlere sunulan teklifleri değerlendirerek, belli bir alışveriş tutarının üzerine çıktığınızda sizlere özel tasarım ürünü olan hayat ağacı kolyemiz ücretsiz olarak gönderilecektir. Setlerinizi bu kolye ile tamamlayabilirsiniz.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir