Zen, Pırlanta sektörüne damga vurdu!

Zen Pırlanta kurulduğu günden bu yana muhteşem bir hizmet anlayışı ve muhteşem bir müşteri memnuniyeti deneyimi ile sektörüne damga vurmayı kısa sürede başarmıştır.

Zen, Pırlanta sektörüne damga vurdu!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Zen Pırlanta kurulduğu günden bu yana muhteşem bir hizmet anlayışı ve muhteşem bir müşteri memnuniyeti deneyimi ile sektörüne damga vurmayı kısa sürede başarmıştır. Zen Pırlanta bu başarısına bünyesindeki profesyonel kadrosuna ve yıllardan bu yana gelen deneyimlerine borçludur. Pırlanta gibi değerli bir taşı bir sanat eserine dönüştüren tecrübeli tasarımlarıyla Zen Pırlanta Türkiye'de ve dünyada pırlanta sektörünün nabzını tutmaktadır. Sektörüne yön verici bir rolü bulunan Zen Pırlanta özel günler başta olmak üzere yıl içerisindeki periyodik kampanyalarıyla bu nadide eserleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmanın gayretini gösterir.

Zen Pırlanta sadece kadınların değil erkeklerin de vazgeçilmezi!

Zen Pırlanta sadece kadınların değil erkeklerin de vazgeçilmezi!

Pırlantanın genel anlamda kadınlara ait bir aksesuar olduğuna dair genel ve yanlış bir kanı bulunmaktadır. Sıklığına ve asaletine düşkün erkeklerde pırlanta aksesuarları oldukça severek kullanmaktadır. Bu nedenle Zen Pırlanta'nın ürün kataloğu içerisinde kadınlara yönelik pırlanta kolye pırlanta yüzük pırlanta bileklik modelleri olduğu gibi erkeklere yönelik bir takım ürünleri de yer almaktadır. Zen Pırlanta ürün kataloğu içerisinde erkeklere yönelik olarak kalem çeşitleri kol düğmesi çeşitleri iğne çeşitleri gibi ürünleri barındırmaktadır. Öte yandan çocuklar içinde pırlanta küpeler küçük pırlanta kolyeler, baget kolye çeşitleri tercih edilebilir. Bu yönüyle Zen Pırlanta müşteri portföyüne sadece bir noktadan değil çok yönlü bir açıdan bakmaktadır.

Zen Pırlanta güvenli ödeme seçenekleri sunar!

Zen Pırlanta güvenli ödeme seçenekleri sunar!

Zen Pırlanta özellikle de dijital platform ara hızlı ve etkin bir biçimde giriş yaparak son derece verimli bir web sitesini hayata geçirmeyi başarmıştır. Kuruluş bu web sitesi üzerinden pırlanta kolye pırlanta yüzük ve daha bir çok ürünün satışını gerçekleştirmektedir. Özellikle koronavirüs pandemi sürecinde sokağa çıkma yasağı hakları ve virüsle ilgili sağlık kaygıları nedeniyle internet üzerinden alışveriş yapmak isteyen bireylerin rahatlıkla Zen Pırlanta internet sitesinde tercih etmeleri mümkün olmaktadır. Kuruluş kişisel verilerin korunması kapsamında müşterilerinin kart bilgileri başta olmak üzere tüm verilerini saklı tutar. Ayrıca ülkemizin lider kargo şirketleri ile paylaş olarak çalışarak bu değerli ürünlerin eksiksiz tam ve güvenli bir şekilde ulaştırılmasını sağlar.

Zen, Pırlanta sektörüne damga vurdu!

Zen Pırlanta'nın ürün kataloğu içerisinde kadınlara yönelik pırlanta kolye pırlanta yüzük pırlanta bileklik modelleri olduğu gibi erkeklere yönelik bir takım ürünleri de yer almaktadır.

Zen Pırlanta'nın ürün kataloğu içerisinde kadınlara yönelik pırlanta kolye pırlanta yüzük pırlanta bileklik modelleri olduğu gibi erkeklere yönelik bir takım ürünleri de yer almaktadır.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir