Villa Tatili İçin En İyi Destinasyonlar

Havalar ısınınca ister istemez içimiz kıpır kıpır olur ve tatil planları için hayaller kurulmaya başlanır. Yoğun geçen bir kış sezonun ardından kim istemez ki her şeye bir ara vermeyi ve bu arayı en şekilde değerlendirmeyi?

Villa Tatili İçin En İyi Destinasyonlar
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Son yılların en popüler tatil seçeneklerinden biri villa kiralamak oldu. Tatil villası kiralama işlemi düşündüğünüzden daha kolay ve vakit geçirmesi daha keyifli. Çünkü; aradığınız, düşündüğünüz hatta aklınızdaki birebir tatili villa kiralama yöntemiyle gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye'nin dört bir tarafından herkesin isteğine ve bütçesine uygun villa ve günlük kiralık ev bulmanız mümkün.

Otel ve pansiyonlarda vakit geçirmekten hoşlanmayan birisi iseniz ev konforunda ve kiraladığınız firma aracılığıyla misafir koruma sigortası güvencesiyle içiniz rahat bir şekilde tatilinizi yapabilirsiniz. Sadece uzun süreli tatiller için değil aynı zamanda görmek istediğiniz yere yakın destinasyonlarda kiraladığını villada da unutulmaz birkaç gün geçirerek hem keşif yapabilir hem de otel ve pansiyon gibi yerlerin aksine evinizin konforunda bir villada kalabilirsiniz.

Doğayla iç içe, deniz manzaralı veya şehir merkezine yakın seçeneklerle dilediğimiz gibi villa ya da günlük kiralık ev tutabilirsiniz.

Doğayla iç içe, deniz manzaralı veya şehir merkezine yakın seçeneklerle dilediğimiz gibi villa ya da günlük kiralık ev tutabilirsiniz. İki kişilik ya da daha kalabalıksanız sayınıza uygun şekilde kiralamayı yapabilir tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

Villa kiralamaya karar verdiniz, kimlerle gideceğiniz de belli ama nereye gideceğiniz konusunda henüz net olarak karar veremediyseniz sizler için harika bir rehber hazırladık. Tercih etmenizi kolaylaştıracak bu yol haritası sayesinde geriye sadece bavulunuzu hazırlayıp yola düşmek kalacak. Şimdiden iyi tatiller...

Popüler Tatil Villası Kiralama Bölgeleri

Güvenilir tatil villası kiralayarak mükemmel bir tatil geçirebilirsiniz. Dilerseniz kuş cıvıltılarından başka bir ses duymayacağınız doğayla iç içe bir villada dilerseniz şehrin merkezinde günlük kiralık ev tutarak canlı sokaklarda keyifli vakit geçirebilirsiniz. Tatil cenneti olan ülkemiz geze geze bitmeyecek kadar çok cazibe noktasına sahip. Her sene tatil planı yaparken en çok arada kalınan konuların başında gidilecek yer tercihi gelir. İzmir'inden Kaş'ına, Bodrum'undan Antalya'sına her tatil bölgesinin kendine has dokusu, tarihi yerleri ve bölgeye özel mükemmel koyları yer alır. Deniz severler için her adımda farklı deneyimler yaşayabileceğiniz sahil ve koyları ile Türkiye'nin birbirinden güzel yerleri sizleri bekliyor.

Kaş

Turizm başkenti olan Antalya'nın en batısında kalan Kaş, bir kere gidildi mi bağımlılık yaratan bir ambiyansa sahip. En çok yazın gidilse de her mevsimde güzel olan Kaş sakinliği, temiz denizi ve harika yemekleri ile ön plana çıkan tatil bölgelerinin başında geliyor. Bir geleni bir daha kendine geçen Kaş, şarkılara konu olan güzelliğiyle kendine hayran bıraktırmayı başaran ender güzelliklerden biridir. Kaş'ta tatil villası kiralayarak adım adım her yeri keşfedebilir günün tatlı yorgunluğunu ev konforundaki villanızda çıkarabilirsiniz. Bakir doğası, yerli halkın kibarlığı, köylülerin sattığı enfes adaçayı ile Kaş tatilinizi asla unutamayacak ilk fırsatta kendinizi yeniden oraya atmak isteyeceksiniz. İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerden göçen insanlarla dolu olan Kaş'a müdavimleri genelde Mayıs, Eylül ve Ekim ayında gitmeyi tercih ediyor.

Bodrum

Muğla'nın hatta Türkiye'nin en popüler tatil noktası olan Bodrum'u televizyonlardaki magazin programlarında bol bol izleyerek aklımıza kazıdık. Artık bir gidip Bodrum'u görme vakti gelmedi mi sizce de? Bodrum'un her noktasında farklı bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Hem en ekonomik tatili yapabilir hem de en lüks tatili burada deneyimleyebilirsiniz. Mükemmel denizi, enfes sahilleri, bembeyaz ikonik evleri ve şahane gece hayatıyla ön plana çıkan Bodrum'un tadını zevkinize uygun bir tatil villası ile çıkarabilirsiniz. Gümüşlük, Yalıkavak, Güvercinlik ve Turgutreis gibi dünya çapında sahillerinde vakit geçirmenin keyfi bir başka olacak.

Muğla'nın hatta Türkiye'nin en popüler tatil noktası olan Bodrum'u televizyonlardaki magazin programlarında bol bol izleyerek aklımıza kazıdık.

Alanya

Turizm başkenti olan Antalya'nın bir başka cennet köşesi olan Alanya, yaz tatili için en ideal noktalardan biridir. Günlük kiralık ev ya da tatil villası tutarak unutulmaz bir tatil yapmak için bulunmaz noktaların başında gelir. Yazın keyfini çıkarmak için Alanya harika bir noktadır. Yabancı turistlerin uğrak yerlerinden biri olan Alanya için bir dönem küçük Almanya benzetmesi yapılırdı. Akdeniz kıyılarında denizin keyfini çıkarabilir benzersiz doğasında ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Alanya, 2021 yılında Hollanda'dan En İyi Destinasyon ödülünü kazanmış bir bölgedir. Covid-19 salgını yüzünden tatilcilere en iyi hizmeti vermek isteyen Alanyalılar, sahil ve plaj işletmelerini sosyal mesafe kurallarına göre düzenleyerek güvenli bir tatil vadediyor.

Villa Tatili İçin En İyi Destinasyonlar

Antalya

Türkiye'nin tatil başkenti uluslararası arenada da yabancı turistlerin en uğrak bölgelerinden biridir. Kaleiçi'nin insanı etkileyen tarihi dokusu, Avrupa şehirlerini geride bırakan tertemiz bir şehir, Akdeniz'in ılık suları bir tatilde aradığınız her şeyi Antalya'da bulmanız mümkün. Kendi aracınızla gitmiyorsanız Antalya'da mutlaka bir araba kiralamanızı tavsiye ediyoruz. Her noktasından başka başka güzelliklerin fışkırdığı Antalya'da önce nereye gideceğinizi şaşıracaksınız. Maceracı bir ruhunuz varsa Antalya'da keşfedeceğiniz çok fazla şey var. Kaş, Kalkan, Belek, Kemer, Olimpos & Çıralı ve Alanya gibi birçok tatil noktasını içinde barındıran Antalya tarihi dokusuyla da ön plana çıkıyor. Eğer çok geniş zamanınız yoksa Antalya'yı bir kerede gezip bitiremezsiniz. Ya tek bir bölge tercih edip o şekilde zaman içerisinde Antalya'yı gezeceksiniz ya da 1-2 ay gibi bir zaman ayırıp Antalya'nın tüm güzelliklerini bir kerede yaşayacaksınız. Tercih sizin...

Marmaris

Antik çağlardan beri gelenin gidemediği Marmaris tam anlamıyla maviyle yeşilin buluştuğu mükemmel bir nokta. Cennet koyları, söylenecek kelime bulamayacağınız güzellikteki doğası ve her şeyi bir arada bulabileceğiniz merkeziyle Marmaris harika bir tatil bölgesi. Yüzmek için en güzel koylar, alışveriş yapmak için en kaliteli ürünler ve ziyafet çekmek için en lezzetli yemekleri Marmaris'te bulabilirsiniz.

İzmir

Şarkılara, destanlara konu olan ilçeleri Büyük Taarruza ev sahipliği yapan toprakları, anlata anlata bitmeyecek tarihiyle antik çağlardan bu zamana tüm ihtişamıyla ayakta kalan Efes'e ve daha bir sürü tarihi güzelliğe ev sahipliği yapan saygı duyulası şehirdir İzmir. Capcanlı merkezinde 1-2 gün geçirince İzmir'e yerleşme planları yapmaya başlayacaksınız. Tatil için onlarca farklı destinasyonun olduğu İzmir'de en çok Çeşme tercih edilse de gizli güzelliğiyle Sığacık, Gümüldür, Özdere, Karaburun, Urla, Dikili ve Foça gibi sayısız deniz tatili yapacağınız yerlere ev sahipliği yapar.

Villa Tatili İçin En İyi Destinasyonlar

Kuşadası

İzmir'e çok yakın olan Kuşadası Aydın'ın bir ilçesidir. Ege denizinin en güzel haliyle karşılaşacağınız Kuşadası çok eski yıllardan beri turizm bölgesidir. İşlek caddeleri ile bir arada olan tertemiz sahilleri, dünya çapında lezzetlere ev sahipliği yapan restoranlarıyla gelenlere kusursuz bir tatil sunan Kuşadası aynı zamanda onlarca farklı kültüre ev sahipliği yaptığı için tarihi dokusuyla ön plana çıkmaktadır.

Ayvalık

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Ayvalık hem yerli hem de yabancı turistin uğramadan geçmediği harika bir Ege bölgesidir. Deniz tatili için çok tercih edilen bir sayfiye kasabası olan Ayvalık, bahar aylarında da yerli turistin sıkça uğradığı yerlerdendir. Cunda ve Sarımsaklı en çok tercih edilen yerler olsa da Ayvalık'a giderseniz mutlaka Şeytan Sofrası, Taksiyarhis ve Yeniçarohori Sanat Köyü'ne uğramanızı tavsiye ederiz.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir