Ev Dekorasyonunda Son Trendler

Hayatın eve sığdığı pandemi dönemi dekorasyonun önemini insanlara yeniden hatırlattı. Çoğu zamanın evde geçtiği günümüzde, evin rahat ve huzur verici bir yaşam alanı olma isteğiyle moda trendleri de yeniden şekillendi.

Ev Dekorasyonunda Son Trendler
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Hayatın eve sığdığı pandemi dönemi dekorasyonun önemini insanlara yeniden hatırlattı. Çoğu zamanın evde geçtiği günümüzde, evin rahat ve huzur verici bir yaşam alanı olma isteğiyle moda trendleri de yeniden şekillendi. Ev dekorasyonu trendlerini takip ederek siz de evlerinizi yeniden dekore edebilir, trendlere uygun, yaşam tarzınızı yansıtan modern evlere kavuşabilirsiniz.

Ferah ve Huzur Veren Evler

Fazlalıklardan arınmış, minimalist evler, yılın trendleri arasında göze çarpıyor. Her biri fonksiyonel detaylarla donatılmış işlevsel eşyalar, adeta bu evde fazlalığa yer yok diyor. Oteli anımsatan yalın dekorasyon, dinlendirici ve huzur verici bir his uyandırıyor. Metalik detayların, sıradan renklerin, sade tasarımların boy gösterdiği evlerde, ferahlık temel kriter oluyor. Evinizi ferah detaylarla süslerken siz de bu trendi uygulayabilir, fazlalıklardan kurtularak sadeliğin huzuruna varabilirsiniz. Ferahlık hissi uyandırmak için İskandinav tarzı mobilyalara bakabilir, İkea tasarımlarına göz gezdirebilirsiniz.

Aksesuarların Gücü Adına

Geçtiğimiz yılın dikkat çeken trendi maksimalist aksesuarlar, bu yıl yerini metalik aksesuarlara bırakıyor. Krom ve pirinç kaplamalı aksesuarlar, abajur, avize, saksı standı ve heykeller evlerin baş köşelerinde yerlerini alıyor. Aksesuarların seçkin görünümle güç kazandığı bugün, uzay çağını anımsatan metal tasarımlar, evlerde modern bir dekorasyon tarzının izini sürüyor.

Doğal ve Sürdürülebilir Malzemeler Evlerde

Ev dekorasyonunda doğal ve sürdürülebilir malzemelerden yapılan eşyaların kullanımı her geçen gün atıyor. Makrome duvar süsleri, seramik yemek takımları, hasır sepetler, toprak saksılar, masif ahşap mobilyalar evlerde her gün daha çok göze çarpıyor. Doğaya dönüş trendinin ev dekorasyonuna yansımasını ifade eden bu değişim, gelecekte dekorasyon modasında çevre dostu ürün arayışının daha çok olacağının da müjdesini veriyor. Doğaya dost boyalar, materyaller, geri dönüştürülebilir malzemeler, ikinci el mobilyalar kullananlar, bu modaya bugünden uyum sağlıyor.

Plant Parenting Trendi ile Evler Yeşilleniyor

Dekorasyonda son yıllarda canlı bitki kullanımı çok daha fazla görülüyor. Banyoda bile yeşil bitkilerin görüldüğü fark ediliyor. Plant Parenting akımının tüm dünyada hızla yükselmesiyle beraber evlerde yapılan bitki köşeleri de yeni bir trendin alarmını veriyor. Saksıların boy boy dizildiği, farklı çiçek, yeşil bitki, baharat ve limon gibi meyvelerin evlerde yetiştiği bu yeni akım, evleri yeşillendiriyor. Siz de evinizin bir köşesini bitkiler için dekore ederek evinizi akıma uygun bir hale getirebilirsiniz.

Yaşam Alanları İçeri ile Dışarı Arasındaki Sınırları Yeniden Çiziyor

Yaşam Alanları İçeri ile Dışarı Arasındaki Sınırları Yeniden Çiziyor

Pandemi ile beraber iç ve dış alanlar arasındaki sınırlar yeniden çiziliyor. Bahçeli, balkonlu evler, yıllar sonra yeniden trend olurken yeşil manzaralar da çok daha fazla arzu ediliyor. Evlere doğal ışık sağlayacak boydan boya cam duvarlar, yere kadar uzanan pencereler, sürgülü kapılar bir diğer dekorasyon trendini oluşturuyor. Manzarası olmayan evlerde ise yeni moda mini projektörler ile manzara görsellerini duvara yansıtmak oluyor. Eğer manzaranız yoksa, siz de mini bir projektör alarak bu trendi evinize getirebilirsiniz. Uzak Doğu'dan yükselen bu yeni dekorasyon akımı, en çok yatak odasında kullanılıyor.

Mutfaklarda Elektronik Çılgınlığı

Mutfak dekorasyonlarında ise küçük ev aletleri çılgınlığı yaşanıyor. Pandemi ile beraber herkesin yemek yapma merakı duyduğu bugünlerde, her soruna yanıt sunan ev aletleri mutfak tezgahlarını dolduruyor. Artık her evde bir hassas tartı, elektronik rende, katı meyve sıkacağı, mutfak robotu, manuel rende araçları gibi çeşit çeşit elektronikler yer alıyor. Hatta ekmek yapma makinesi, yoğurt mayalama cihazları gibi daha önce hayatımızda olmayan makineler bile dekorasyonda kendine yer buluyor. Siz de mutfaklarınızda son teknoloji elektronik cihazlara yer vererek bu trendi hayata geçirebilirsiniz.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir