İlk Anneler Günü için Hediyeler!

Yeni anneler için en heyecan verici tarihlerden biri Anneler Günü... Onlara evlatları ile geçirecekleri ilk Anneler Günü'nde özel hediyeler seçebilir, yeni annelere unutulmaz bir armağan verebilirsiniz.

İlk Anneler Günü için Hediyeler!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Yeni anneler için en heyecan verici tarihlerden biri Anneler Günü... Onlara evlatları ile geçirecekleri ilk Anneler Günü'nde özel hediyeler seçebilir, yeni annelere unutulmaz bir armağan verebilirsiniz. Hem kullanışlı hem de şık hediye önerilerimiz ile ilk anneliği taçlandırabilirsiniz.

Yeni Annelere Anneler Günü Hediyeleri

Eşler, yeni annelere ilk Anneler Günü'nde genellikle altın kolyeler alıyor. Hem zarif hem de şık olan kolyeler, günlük hayatta da takılabilmeleri ile ideal hediye olarak görülüyor. Kolye çeşitleri içinde, anne bebek temalı modeller öne çıkıyor. Pırlantalarla süslü veya zirkon taşlarla bezeli olan modeller, hemen hemen her bütçeye uygun çeşitler bulunduruyor. Klasik hediyelerden vazgeçmeyenlerdenseniz altın kolyeler arasından, ilk Anneler Günü için özel bir hediye seçebilirsiniz.

Anne - Bebek Yaşamına Keyif Katacak Armağanlar

Özellikle henüz birkaç ay önce anne olmuş kadınlara, işlevsel Anneler Günü hediyeleri almak tercih ediliyor. Hem annenin hem de bebeğin hayatını kolaylaştıracak hediye seçenekleri içinde, emzirme koltukları, anne bebek sağlığı kitapları, özel tasarım beşikler ilk sıralarda sayılıyor. Ayrıca bebeklerin huzurla zaman geçirirken annelerin kendilerine biraz olsun zaman ayırmalarına yardımcı olacak titreşimli ana kucağı koltuklar da annelere alınabilecek en kullanışlı hediyeler arasında yer alıyor.

Taze Annelerin Yüzünü Güldürecek Hediyeler

Eşlerine hediye almak isteyen erkeklere, kadınlara ''özel olduklarını hissettirecek'' armağanlar seçmeleri öneriliyor. Özellikle anneliğin ilk dönemlerinde uykusuzluk gibi sorunlar nedeniyle kadınlar, kendilerine zaman ayıramamaktan şikayetçi olabiliyor. Onlara kendilerini iyi hissetmeleri için özel bakım setleri, kadın parfüm ürünleri seçebilirsiniz. Ancak alacağınız kozmetiklerin bebek sağlığı için zararlı olmadığından emin olmalısınız.

Lüksü Seven Kadınlara Özel Anneler Günü Sürprizleri

Yeni anneleri lüks hediyelerle şımartmak isteyenler, kadın çanta ve ayakkabıları tercih ediyor. Özellikle dünyaca ünlü moda evlerinin tasarımı olan modeller, lüksü seven kadınların yüzünü güldürüyor. Monogram yani üzerinde marka amblemlerinin yer aldığı görkemli çantalar, defilelerde kendine hayran bırakan ikonik ayakkabılar, kadınlara ilk Anneler Günü'nde alınabilecek mükemmel hediye alternatifleri arasında kendine yer buluyor.

Küçük Armağanlarla Büyük Mutluluklar

Küçük armağanların büyük mutluluklar taşıyabileceğini bilenler için de önerilerimiz var. Küçük bütçelerle, özel tasarımlar hazırlamak isteyenler, bebek ve annenin fotoğraflarının basılı olduğu kişiselleştirilebilir hediyelere yöneliyor. Anne ve bebek fotoğraflarının yer aldığı tişörtler, kupalar, kahve fincanları, yastık ve dekoratif ürünler, kadınların mutlu bir Anneler Günü geçirmesine vesile oluyor.

Yenilebilir Hediyelerle Tatlı bir Anneler Günü

Son yıllarda oldukça fazla rağbet gören yenilebilir hediyeler, Anneler Günü'nde de tercih ediliyor. Üzerinde mesaj taşıyan çikolatalar, pastanelerin tazecik kurabiyeleri, meyve sepetleri, fotoğraflı pastalar, tatlı bir Anneler Günü'nü müjdeliyor. Yanına alınacak güzel bir çiçekle annelere mis kokulu ve leziz bir kutlama armağan edilebiliyor. Birkaç kişi mutfağa girerek, sevdiklerine kendi elleriyle yemekler yapmayı da tercih edebiliyor.

Yeni Anne Olan Arkadaşa İlk Anneler Günü Hediyesi

Anneler Günü hediyesi yalnızca eşlere alınmıyor, arkadaşlar da birbirleri için hediye seçebiliyor. Özellikle ilk Anneler Günü'nde arkadaşını yalnız bırakmak istemeyenler, genellikle şık giyim ürünleri almayı tercih ediyor. Kadınların rahatlıkla kullanabileceği pijama takımları, ev terlikleri, sabahlıklar ve eşofmanlar arkadaşların seçtiği hediyeler arasında yer alıyor.

Siz de yeni anne olan sevdiklerinizin ilk Anneler Günü'nü özel hediyelerle unutulmaz kılabilirsiniz. Onların kendilerini özel ve mutlu hissetmesi için kutlamanız yeterli olsa da, bu günü ölümsüz kılacak hediye alternatifleri içinden seçiminizi yaparak armağanlarla bu günü anılarınıza ekleyebilirsiniz. Hediyelerinizi özel paketlerle tamamlamayı, paketin içine küçük notlar ve fotoğraflar eklemeyi unutmamalısınız.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir