iPhone 11 modelleri kamera özellikleri ile beğeni topluyor

Apple'ın iphone mobil telefon modellerinin en sevilenlerinden olan 11 serisi, iphone 11, pro ve max alternatiflerinden oluşuyor. 11, dual kamera ile kullanıcıları karşılarken diğer iki model, üçlü ana kamera konseptiyle sunuluyor.

iPhone 11 modelleri kamera özellikleri ile beğeni topluyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Apple'ın iphone mobil telefon modellerinin en sevilenlerinden olan 11 serisi, iphone 11, pro ve max alternatiflerinden oluşuyor. 11, dual kamera ile kullanıcıları karşılarken diğer iki model, üçlü ana kamera konseptiyle sunuluyor. 11 serisinin alkış toplayan kamera özelliklerini daha yakından tanımak ister misiniz? Önceki iphone'lardan farklı birçok ek kamera donanımı ile alkış alan tasarımlar, fotoğraf çekmeyi sevenleri memnun ediyor.

iPhone 11 Kamerası

11 serisinin giriş seviyesi modeli olan iphone 11, dual kamera bulunduruyor. Ana kamera 12 MP çözünürlük sunarken diyafram açıklığı f/1.8 görülüyor. 2x optik zoom özelliği taşıyan cihaz, 5x dijital zoom kapasitesi ile görüntüyü yakınlaştırmaya imkan veriyor. İkinci kamera geniş açı çekimler için hizmet sunuyor. 12 MP geniş açılı kamera, 120 dereceye kadar geniş alanı kadraja alıyor. İkinci kameranın diyafram açıklığı f/2.4 ölçülüyor. Ana kamera videoda 4K çözünürlük, 60 fps desteği veriyor. Kamera, loş ışıkta bile üç kata kadar daha hızlı otomatik netleme yapabiliyor. %100 Focus Pixels özelliği fotoğrafların çok daha net çıkmasını sağlıyor. Onunla manzara fotoğrafları, aksiyon çekimler, seyahat anıları mükemmelleşiyor.

iPhone 11'in ön kamerası ise 12 MP çözünürlük vadediyor. Diyafram açıklığı f/2.2 görülüyor. Yine 4K çözünürlükte çekim yapan kamera, 30 fps ile video kaydedebiliyor. 11'in ön kamerada sunduğu 1080p çözünürlük ve 120 fps'de ağır çekim özelliği, sanatsal çekimlere davetiye çıkartıyor.

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max Kamera Özellikleri

Giriş modelinin sağladığı çekim kalitesi iphone 11'in pro ve pro max modelleriyle daha da güçleniyor. iPhone 11 pro seçeneklerinde üçlü kamera yer alıyor. İlk kamera f/1.8 diyafram açıklığı 12 MP çözünürlük taşıyor. İkinci kamera ultra geniş açıyla, f/2.4 diyafram sunuyor. Cihazlarda yer alan üçüncü kamera, telefoto özelliği ile fark yaratıyor. Diyafram açıklığı f/2.0 olan üçüncü kamerada, optik zoom 2X görülüyor. Ayrıca 10X'e kadar dijital zoom sayesinde çok daha yakın fotoğraf çekilebiliyor. Optik görüntülü sabitleme kabiliyeti ise 11'in giriş modelinin aksine bu kez ikili sistemle karşımıza çıkıyor. Cihazlarla 2 kat optik yakınlaştırma, 2 kat optik uzaklaştırma ve 10 kata kadar dijital zoom, çekimleri daha zahmetsiz hale getiriyor. True tone flash adını alan yavaş senkronlu çekim, pro versiyonlarda da bulunuyor. Ağır çekim videolar şimdiden instagram'da like yağmuruna tutulacağa benziyor.

Hem pro hem de pro max cihazlarda kamera altyapısı birebir aynı. Video çekimlerinde, üçlü kamerada 4K 60 fps desteği yer alıyor. Cihazların üçlü kameraları, ek bir uygulama aracılığıyla video çekerken aynı anda devreye girebiliyor. Profesyonel bir çekim yaparken farklı açılarda kayıt alma kabiliyeti bulunan telefonlar, aynı sahneyi tekrar tekrar çekme zahmetini geride bırakıyor.

Gelişmiş bokeh efekti, derinlik denetimi bulunduran portre modu, her üç telefonda da kullanıcıları karşılıyor. Altı efektli portre ışığı seçenekleri içinde doğal, stüdyo, kontur, sahne, sahne mono, high key mono sayılıyor. Fotoğraflar, yeni nesil akıllı HDR ile kusursuz bir hal alıyor. İphone 11'in tüm versiyonları gece modu ile diğer telefonlardan ayrılıyor. Düşük ışıkta çekim yapma yeteneği kameraları ayrıcalıklı kılıyor. Apple, iPhone 11 itibarıyla birçok kamera eksiğini gidermiş görünüyor. Telefon seçerken, cihazların kamera özelliklerine dikkat eden kullanıcıları memnun eden 11 serisi, yeni fenomenler yaratıyor. Siz de tüm özellikleri telefon fiyatları ile kıyaslayarak kendiniz için en uygun iphone 11'i bulabilir, hemen seçiminizi yaparak eğlenceli çekimler yapmaya başlayabilirsiniz.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir