Banyolara Tarz Katacak Küçük Adımlar

Stil sahibi bir banyo herkesin hayali ancak banyo tadilatı söz konusu olduğunda büyük maliyetler göz korkutabiliyor. Kırıp dökme olmadan, küçük değişikliklerle banyonun yenilenebileceğine inanır mısınız? Banyolarda stil devrimi yaratacak küçük önerilerimiz sizlerle.

Banyolara Tarz Katacak Küçük Adımlar
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Stil sahibi bir banyo herkesin hayali ancak banyo tadilatı söz konusu olduğunda büyük maliyetler göz korkutabiliyor. Kırıp dökme olmadan, küçük değişikliklerle banyonun yenilenebileceğine inanır mısınız? Banyolarda stil devrimi yaratacak küçük önerilerimiz sizlerle.

Fayanslarda Boya Mevsimi

Fayans değiştirmeden fayansı yeni gibi gösterebilir misiniz? Eğer fayans boyası kullanıyorsanız evet. Bir boya badana ustası ile anlaşarak fayanslarınızı dilediğiniz renge boyayabilirsiniz. Hem yer karolarını hem de duvar fayanslarını boyayarak dilediğiniz görünümüne kavuşturmanız mümkün. Mat veya parlak görünüm için seçenekler mevcut. Ustanızla görüşerek banyonuza yepyeni bir dekorasyona hazırlanabilirsiniz.

Aksesuarlarda Yenilik Başlasın

Banyodaki aynanın, ışıklandırmanın, banyo setinin değişimi bile dekorasyonda büyük fark oluşturuyor. Banyonuza son moda hasır sepetlerden, taşınabilir ahşap raflardan yerleştirebilir, büyük boy aynalar ve dekoratif tablolarla yenilik katabilirsiniz. Aksesuarlarda son banyo trendi olan yeşil bitkileri de unutmamak gerekiyor. Banyonuza yerleştireceğiniz, ışıksız ortamda da yetişebilen yeşil bir bitki ile modern ve ferah görünüm evinizde.

Tekstil Ürünlerini Değiştirelim mi?

Banyo halısı, duş perdesi, havlular gibi tekstil ürünleri, banyonun dekorasyonu ile uyumlu olmadığında göz yoruyor. Hepsini birbiri ile uyumlu renklerde, desen ve formlarda seçerek banyoya yepyeni bir tarz katabilirsiniz. Örneğin koyu mor renklerde bir banyo halısı, bej havlular, degrade mor bir banyo perdesi kullanmayı deneyebilirsiniz. Raflara tek tek yerleştireceğiniz havluları düz katlamak yerine rulo yapmayı deneyebilir, bu kadar küçük dokunuşların estetik olarak ne kadar önemli olduğunu kendiniz fark edebilirsiniz.

Derleyin, Toplayın, Düzenleyin

Banyonun estetik görünmesinin en önemli sırrı düzen. Banyodaki gereksiz kozmetikleri, tarihi geçmiş makyaj malzemelerini, boşalmış deterjanları atarak daha ferah görünüm elde edebilirsiniz. Eşyaların mümkün olduğunca dolaplarda depolanması da düzenli görünümün şartı oluyor. Eğer banyonuzda yenilik arzu ediyorsanız, düzeni ihmal etmemelisiniz. Eğer dolabınız küçükse, dolap organizerleri alarak rafları daha verimli hale getirebilirsiniz.

banyo tadilatı, boya badana ustası, kartonpiyer fiyatları

Küçük Dokunuşlar için Yaratıcılığınızı Kullanın

Evinizde boş bir kavanoz var mı? Peki doğal sabunlar bulunuyor mu? Dekoratif görünüm için çirkin deterjan kutularının yerine kavanozları yerleştirebilirsiniz. Aynı boyutlardaki kavanozların içine deterjanları, sabunları, pamukları, diş iplerini koyarak raflara dizebilirsiniz. Kapakların üstüne keten bezler örterek, bir de kurdele bağlayarak şık görünüm elde etmeniz çok kolay. Dilerseniz kavanozların yanına mumlar, içinde yedek diş macunlarının olduğu kumaş bir kese koyabilirsiniz. Eski saksılarınızın makyaj fırçaları için şık birer depolama aracı olduğunu da unutmamalısınız. Her şeyi değerlendirebilir, yaratıcılığınızla banyonuzu güzelleştirebilirsiniz.

Banyonuzun Tavanı Nasıl?

Banyonun yenilenmesi tamamlanırken genellikle tavanın bakımı ihmal ediliyor. Banyonuzun tavanı sizi mutlu etmiyorsa bir kartonpiyer yaptırabilir, boyatabilir veya yapıştırmalı dekoratif parçalarla tavanda şık görünüm elde edebilirsiniz. Üstelik boya veya kartonpiyer fiyatları sizi endişelendirmesin, diğer kalemleri çok ucuza getirebileceğiniz için tavan masrafının kolaylıkla üstesinden gelebilirsiniz.

Şık Bir Banyo için Ek Öneriler:

  • Banyonun temiz olmasına özen göstermelisiniz, havalandırma penceresinin çevresi gibi alanları da diğer yüzeylerle beraber sık sık temizlemelisiniz.
  • Banyoya yerleştireceğiniz hoş kokular ve esanslarla temizlik hissini pekiştirebilir, şıklığı tamamlayabilirsiniz. Eğer açıkta sabunlarınız varsa, kokuyu onlarla elde edebilirsiniz. Dilerseniz bir vazo dolusu lavanta da işe yarayabiliyor.
  • Banyo musluklarını, klozet kapağını değiştirerek dekorasyona son dokunuşu verebilirsiniz.
  • Küçücük de olsa boş bir alan varsa, dekoratif bir merdiveni oraya dayayabilir, üzerine havluları asarak farklı bir görünüm sunabilirsiniz.
  • Banyoda loş ışık ve ayna arkası led aydınlatma kullanarak modern bir tasarım yaratabilirsiniz.

Siz de önerilerimizi dikkate alarak küçük maliyetlerle yeni banyonuza merhaba diyebilirsiniz.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir