Tesettür Giyimde Son Trendler

Tesettür giyim, özel koleksiyonlarla kendi modasını yaratıyor. Muhafazakar giyim bloggerları tarafından takip edilen ve sokağa taşınan trendler, en şık kıyafetlerin kombinlenmesiyle göz önüne seriliyor.

Tesettür Giyimde Son Trendler
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Tesettür giyim, özel koleksiyonlarla kendi modasını yaratıyor. Muhafazakar giyim bloggerları tarafından takip edilen ve sokağa taşınan trendler, en şık kıyafetlerin kombinlenmesiyle göz önüne seriliyor. Yenilikçi tarzın göstergesi olan kombinlerde, aksesuarlara ve sportif parçalara yapılan vurgu dikkat çekiyor.

Dış Giyimde Yenilikçi Çizgiler

Tesettür modasında dış giyim trendleri yeniden belirleniyor. Sezonda öne çıkan uzun mantolar, düşük omuzlarla, yarasa kollarla çeşitleniyor. Yılın gözdesi peluş ve örme montlar, muhafazakar modada da kendini gösteriyor. Gerçek kürklere meydan okuyan örne montlar, sportif ve görkemli görünümleriyle şık bir tarza imza atıyor. Sportif montların mantoyu andıran uzun seçenekleri de bu sezon kadınların seçimi oluyor. Neredeyse ayak bileğine dek uzanan şişme montlar, neon renk seçenekleriyle çeşitleniyor. Sıcacık bir kışı müjdeleyen modeller, baştan ayağa şıklık vadediyor.

Sportif Giyimde Fark Yaratan Takımlar

Eşofman takım modası tesettür giyimde de kendine yer buluyor. Uzun sweatshirtler jogger eşofmanlarla bir arada sunulurken, aynı renk giyinmeye gösterilen rağbet sezona damga vuruyor. Eşofman takımlarda tunik üstler, kapüşonlu parçalar, bol eşofmanlar ev giyimde şıklığın mümkün olduğunu ispat ediyor. Evde triko modasının yükselişi de bir başka trendi oluşturuyor. Triko takımlar, hırka benzeri üstleri ve örme alt parçaları ile evde sıcacık ve şık hissetmenin yolunu gösteriyor.

Yeniden Ton-Sür-Ton Giyim

Kadın modasında tek renk giyim her geçen gün daha fazla ilgi topluyor. Aynı rengin farklı tonlarını bir arada sunan tonsürton kombinler, eşarptan ayakkabıya dek tek rengin cazibesine kapılacağınızı müjdeliyor. Özellikle bej, tarçın, beyaz gibi renklerle yapılan tek renk kombinler, şıklığın sırrı oluyor.

Tesettür Giyimde Son Trendler

Oversize Sweatshirt Elbiseler

Oversize giyim modası, hız kesse de devam ediyor. Bu sezon tesettür giyimde elbise modelleri oversize kesimlerle yeniden gündeme geliyor. Özellikle sweatshirt kumaşından hazırlanan yeni nesil elbiseler, taytlarla, pantolonlarla kombinlenerek öne çıkıyor. Maksi boylardaki elbiselerin yan kısımlarında hareketi kolaylaştıracak yırtmaçlar yer alıyor. Kombinler, özellikle sneaker ayakkabılarla tamamlanıyor.

Maskeli Şal ve Eşarplar Vitrinde

Pandemi ile beraber moda değişime uğruyor. Eşarp ve şallarla beraber maske takmanın zorluğunu ortadan kaldıran maskeli modeller, kombinlere eşlik ediyor. Pamuktan imal edilen şallar, kolaylıkla takılarak kullanıcıları maske zahmetinden kurtarıyor. Maske kısmı da eşarpla aynı renkte sunuluyor, böylece kombinde uyum sorunu yaşanmadan şıklık sağlanıyor.

Çantalar Genişliyor

Yılın çanta trendleri geniş modelleri işaret ediyor. Kova şeklindeki deri modeller, paraşüt kumaşlardan tasarlanan çuval kesimler ve kapitone dikişlerle tamamlanan sırt çantası alternatifleri, genç kadınların seçimi oluyor. Dış giyimde puan toplayan peluş kumaşlar, çantalarda da dikkat çekiyor. Peluş kumaştan yapılan, kürk izlenimi veren yumuşacık çantalar kış trendleri arasında kendine yer buluyor.

Ceketlerde Blok Renk Geçişleri

Geçtiğimiz yıllarda öne çıkan kemerli ceketler, bu sezon blok renk geçişleriyle yenileniyor. Bir omzu beyaz, diğeri mavi renk veya bir kanadı kırmızı diğeri lacivert renk ceketler sezonun iddialı parçalarını oluşturuyor. Renklerle yaratılan kontrast, sade görünümdeki takımların eğlenceli alternatiflerini yaratıyor. Etek veya pantolon ceketten oluşan takım elbiselerin, blok renk geçişleriyle tamamlanan seçenekleri, tesettür giyimde sıklıkla tercih ediliyor.

Gömlek Etekler ile Kazaklar Yenileniyor

Yılın en ilginç keşiflerinden biri de gömlek eteği şeklinde kesilen yeni astarlar oluyor. Kazakların içine giyilerek, içeride bir gömlek varmış izlenimi uyandıran etekler, tesettür giyimde uzun kazak arama derdini sona erdiriyor. Pantolon üzerine giyilen gömlek eteklerinin uzunluğu çekilerek ayarlanıyor. Lastikli etekler, düşük belli giyildiğinde tunik gibi basenleri örtüyor. Üzerine giyilen kazaklar ile rahat hissetmek ve şık görünmek mümkün oluyor.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir