Bu İşaretleri Takip Ederek Sevgilinizi Daha İyi Tanıyabilirsiniz

Aşkın kapıyı çalıp içeri girdiği ilk günler çok heyecanlıdır. Genelde anın tadını çıkarıp sonrası düşünülmeden hareket edilir. Sorması gereken sorular ise sürekli ertelenir. İlişkinizin ilk günlerinde gözlem yeteneğinizi kullanarak beraber olduğunuz kişiyi daha yakından tanıyabilirsiniz.

Bu İşaretleri Takip Ederek Sevgilinizi Daha İyi Tanıyabilirsiniz
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Aşkın kapıyı çalıp içeri girdiği ilk günler çok heyecanlıdır. Genelde anın tadını çıkarıp sonrası düşünülmeden hareket edilir. Sorması gereken sorular ise sürekli ertelenir. İlişkinizin ilk günlerinde gözlem yeteneğinizi kullanarak beraber olduğunuz kişiyi daha yakından tanıyabilirsiniz.

Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Ama genelde her ilişki bir anda başlar. Belki çok uzun zamandır uzaktan uzağa tanıyorsunuzdur belki de ilk görüşte aşık oldunuz. Her iki durumda da aslında sadece yüzeysel olarak birbirinizi tanıyorsunuzdur. Heyecanlı geçen ilk günler sonrasında ilişkinizi rayına oturtmaya başladığınızda ise daha fazla tanıma isteği ile birlikte onlarca soruyu ne zaman soracağınız sorunsalıyla karşı karşıya kalırsınız. Hiç panik yapmayın. Gözlem yeteneğiniz ve size vereceğimiz bu tüyolar sayesinde sevgilinizi daha iyi tanıyacaksınız. Dinlediği müzikten, hesap ödeme şeklinden veya evindeki tablo ile bu işi çözebilirsiniz.

SANATÇI MI, YALANCI MI?

''Benim için her zaman insanın iç güzelliği önemlidir'' deseniz de siz de ilk önce karşınızdaki insanın dış görünüşünü inceliyorsunuz. Sizin tarzınız olmayan veya sizi görünüşüyle etkilemeyecek bir insanla birlikte olma ihtimaliniz çok düşüktür. Dış görünüş çekici olduğu kadar aynı zamanda aldatıcıdır da. Aradaki dengeyi kurmak için sadece kıyafetlere değil aynı zamanda karşınızdaki insanın zevklerini de öğrenmeniz gerekmektedir. Konuşurken klasik müziği öven birinin arabasında pop müzik dinleme ihtimali sıfırdır. Ancak hem klasik müziği sevdiğini söyleyip bir de evinde piyano varsa, sevgilinizin size yalan söylemediğinden emin olabilirsiniz.

BİRLİKTE NASIL EĞLENİYORSUNUZ?

Her yaştan herkesin hemfikir olduğu konularında başında sevgilinizin sizi arkadaşlarıyla tanıştırma sorunsalı yer alır. İlişkiniz cicim aylarını geride bırakmasına rağmen ve siz sevgilim dediğiniz kişiyi arkadaşlarınızla tanıştırmaya başlamanıza rağmen o hala bir adım atmıyorsa, ilişkiniz için tehlike çanları çalıyor olabilir. Evet, birlikte baş başa tavla oynayarak çok eğleniyor olabilirsiniz ama arada ortak arkadaşlarla sosyalleşmek de iyidir. Partnerinizin sizi kendi ortamına sokmaması, sizin sormanıza rağmen çeşitli bahanelerle geçiştiriyor olması ilişkinizin geleceğini olumsuz yönde etkileyebilir. Üstelemeyip bir süre daha beklemeyi tercih edebilirsiniz. Bu adım karşı taraftan ne kadar geç gelirse, ilişkinizdeki çatlaklar o kadar derinleşecektir.

HESAP ÖDEME SORUNSALI

Kadınlar da erkekler de cömert görünmeyi çok sever. Yıllarca devam eden sosyal görüş erkeklerin hesap ödemesi gerektiği yönünde olsa da bu görüş son yıllarda derinden sarsılarak kırıldı. İlişki uzmanları hesap ödeme konusu ile ilgili; partneriniz içinden gelerek hesabı ödüyorsa bırakın o ödesin. Ancak bunu onun bir görevi gibi sürekli hale getirirseniz kendilerini kullanılmış hissederler diyor. Hal böyle olunca burada hassas bir dengeyi gözetmek gerekiyor. Partneriniz bu durumu size nasıl yansıtıyor? Hesap geldiğinde hemen eli cüzdanına mı gidiyor? Hesabı getiren garsonu görmezden mi geliyor? Yoksa şakayla karışık hadi Alman usulü yapalım mı diyor? Buradaki denge size olan ilgisini, sevgisini ve dürüstlüğünü şeffaf bir şekilde gösterecektir.


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir