İBB. Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti.

İBB. Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i makamında ziyaret eden İmamoğlu, ''Ortak akılla, İstanbul'un hafızasına iyi işleri, inşallah hep beraber yaparız'' dedi.

Başkan Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada, ''İstanbul neresi? Bize göre Üsküdar; İstanbul. Üsküdar'a yapılacak işler, aslında sadece Üsküdar'la sınırlı değil, tüm İstanbul'u ilgilendiriyor. Sabit nüfusumuz 550 bin civarında, günlük hareketli nüfusumuz 2 milyon. Burası, Anadolu Yakası'nın son ilçesi, Avrupa. Yakası'na geçişin ilk ilçesi. Bizim günlük topladığımız çöp miktarı 750 ton. Çok ciddi bir rakam. Dolayısıyla büyükşehir belediyemiz, ilçe belediyemiz ve hükümetimiz ile birlikte güzel işler yapacağız. Zaten yapılıyor da. Önemli projelerin başlayıp bittiği yer burası. Devam eden işlerimiz var. İnşallah toparlarız'' diye konuştu.

Başkan Türkmen'in ardından konuşan İmamoğlu, ''Toparlayacağız tabi ki. İstanbul'da hem biz hem siz, onun için seçildik. Hep beraber toparlayacağız. Hem entegre işler hem de mevcutta hedefler koymak lazım. Üsküdar, İstanbul'un en eski semtlerinden biri. Yakın dönemde de hızlı yapılaşmış ve kentsel dönüşüm için de önemli bir merkez Üsküdar'' dedi.

Makam odasındaki ziyaretin ardından Türkmen ve İmamoğlu geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti.

Toplantıda Üsküdar'ın hali hazırda devam eden projeleri ele alınırken Türkmen, ''İBB'nin Üsküdar'da devam ettiği işler var. Onları sizlere son haliyle görselleri ile beraber sunmak isterim. Ayrıca vatandaşlarımızın 5 yıllık, 10 yıllık isteklerini dikkate alarak bir takım yapılması gereken işler var, vaatler var. Onları sizlerle paylaşmak istiyoruz. Sizin de vâkıf olduğunuz Kirazlıtepe Mahallemizde bir kentsel dönüşüm meselesi var. Herkes bir şey söylüyor. Bir de biz konuyu net bir şekilde doğrusunu sizlere anlatmak isteriz. Son olarak da spesifik özel konular var, onları sizle paylaşacağız.'' şeklinde konuştu.

İmamoğlu da ''Bu bizim ilk masamız, bir bilgilenme masası. Bizim isteğimiz şu: Bundan sonra ilgili arkadaşlarımız, süreci pratik bir şekilde devam ettirsin'' diyerek şunları söyledi: ''Dolayısıyla burası bir münazara masası değil, tartışma masası değil. Daha sonra da arkadaşlarımızın süreci hızlıca takip etmelerini isteyeceğiz. Aynı zamanda sizler de süreçlerin takipçisi olacaksınız. Ruhuna uygun hareket edelim diye söylüyorum. Yani ''sizin dediğiniz bizim dediğimiz'' ''sizdeki bilgi-bizdeki bilgi'' değil. Münazara yapılacaktır  ama kendi uzmanlık alanı içerisinde yapılsın. Örneğin; bir sonraki buluşmada Kirazlıtepe çok konuşulduğu için söylüyorum uzman arkadaşlarımız bir araya gelsinler. Ben, sürecin hızla toparlanmasını istiyorum. Oradaki insanların mağdur olmasını istemiyorum. Sizin getirdiğiniz yerden sonra, bizim de itekleyeceğimiz tarafı varsa, toparlayalım. Bir an önce oradaki sorun tartışılmaktan çıkarılsın. Temennimiz, isteğimiz budur'' şeklinde konuştu.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir