Kadınlara Özel Gümüş Kolye Modelleri

Gümüş kolye; tasarım çeşitliliği bol olan ve marjinal duruşuyla kadınların büyük beğenisini kazanan bir aksesuardır.

Kadınlara Özel Gümüş Kolye Modelleri
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Gümüş kolye; tasarım çeşitliliği bol olan ve marjinal duruşuyla kadınların büyük beğenisini kazanan bir aksesuardır.

Gümüş Kolye Modelleri

Gümüş kolyeler, naif ve şık duruşlarıyla kadınların gerdanını oldukça estetik gösteren takılardır. Kadınlar zarafetlerini aksesuarlarıyla tamamlamak isterler. İlk sırada yer alan aksesuarlardan biri de hiç şüphesiz kolyelerdir. Tercih edilecek olan kolyenin kıyafetlerle kombin yapılabilecek uyuma sahip olması önemli bir detaydır. Gümüş kolyeler, tasarım çeşitliliği en fazla olan takılar arasında yer alır. Farklı motiflere sahip kolye seçenekleri, gerek spor giyim tarzına gerekse klasik giyim stiline hitap eder. Günümüzde en çok tercih edilen takılar, aşk temalı aksesuarlardır. Kalp ve sonsuzluk işareti motifine sahip gümüş kolyeler, romantik çiftlerin birbirlerine olan aşklarını taze tutmalarının en şık yöntemidir. "Seni seviyorum" iki kelimeden oluşan bir cümledir ve çiftler bu cümleyi birbirlerinden sıklıkla duyma ihtiyacı hissederler. "Seni seviyorum" demenin sembolik hali ise sevgiliye verilebilecek aşk dolu bir hediyedir. Romantikliğiyle ön plana çıkan tasarımlara sahip gümüş kolyeler, aşıkların aralarındaki çekim kuvvetini artıracak niteliğe sahiptir. Kalpli gümüş kolye tasarımları her daim taze kalacak aşkın en nadide temsilcisi olmaya adaydır.

Naiflik ve şıklık her zaman detaylarda gizlidir. Abiye elbiselerin en önemli tamamlayıcısı olan kolyeler değerli ve yarı değerli taşlarla süslenmektedir. Taş detayları takıların olduğundan çok daha estetik gözükmesini sağlar. Alanında usta eller tarafından özenle işlenen gümüş kolyeler Mortaki.com tarafından kullanıcılara büyük bir özveri sonucunda sunulmaktadır. Firma, kullanıcılara kendin tasarla seçeneği de sunduğu için kişiler hayallerini süsleyen takıları kendileri tasarlayarak kullanabilirler. Gümüş malzemeden üretilecek bir takıya sahip olmak isteyenler, materyal olarak gümüşü seçmelidir. Tasarlanan model firmaya gönderilerek tamamlanması beklenir. Sadekarlar çizimi kullanıcının istediği modele uygun olacak şekilde üreterek kişiye sunarlar. Böylelikle kişiler kendi özgün tasarımlarını günlük hayatta kullanabilir hale gelmektedir.

Sonsuzluk Gümüş Kolye Seçenekleri

Sonsuzluk simgesinin yer aldığı gümüş kolyeler, hem sonsuz bir sevginin hem de ömür boyu sürecek bir aşkın en iyi temsilcisidir. Sonsuz bir sevgiyi temsil eden bu kolyeler Mortakı güvencesiyle kullanıcılara sunulmaktadır. Stiline farklı bir dokunuş yapmak isteyen kişilerin tercih ettiği şık sonsuzluk kolyelerin taşlı ve taşsız olmak üzere farklı detayları bulunmaktadır. Zarif beyaz tonuyla göz alıcı bir asalete sahip gümüş materyali, sonsuzluk motifiyle birleştiğinde daha ihtişamlı bir görünüm kazanarak kadınların boyunlarındaki en değerli aksesuar olmayı başarır. Özel günlerde tercih edilecek kombinlerle son derece başarılı bir uyum yakalacak olan sonsuzluk kolye, sadece abiye kıyafetlerle değil; günlük kıyafetlerle de rahatlıkla kullanabilecek bir aksesuardır. Mortakı, kullanıcılara gümüş kolyelerini rose altın ya da siyah rodyum kaplama gibi materyallerle özelleştirme esnekliği de sunmaktadır. Kişilerin gümüş kategorisinden beğendikleri kolyeleri diledikleri materyal ile değiştirebilmeleri önemli bir ayrıcalıktır.

Sonsuzluk gümüş kolye, kalpteki aşk dolu duyguların boyut kazanmış halidir. Kullanıcılar, kalplerindeki en özel duygulardan biri olan sevgi hissini,değer verdikleri kişilere ne kadar özel olduklarını sonsuzluk motifi ile unutamayacakları şekilde ifade edebilirler. Sevgi ispat ister. Ve sevgiyi ispat etmenin en etkili yollarından birisi de aşk dolu sürprizlerdir. Sevginin ve aşkın tezahürü olmayı başaran ve ihtişamıyla herkesi büyüleyen sonsuzluk kolyeler hiçbir kadının kayıtsız kalamayacağı şıklığa sahiptir.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir