Sezonun En Trend Etek Kombinleri

Kadınların şıklığını zirveye ulaştıran en temel basamaklardan biri de doğru tercih edilen etek modelleridir.

Sezonun En Trend Etek Kombinleri
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kadınların şıklığını zirveye ulaştıran en temel basamaklardan biri de doğru tercih edilen etek modelleridir.

Kalem Etek Kombinleri

Güzelliğiyle göz kamaştırmak isteyen kadınların en çok tercih ettiği etek seçeneklerinden biri olan kalem etekler; hem özel güne hem de gündelik kullanıma uygun en ideal modellerden biridir. Kadınların kurtarıcısı niteliğinde olan ve her giyim parçasıyla kolayca uyum sağlayabilen kalem etekler, kadınların gardırobunun en kıymetli üyelerinden biridir. Zarafeti temsil eden siyah tonu, kalem eteklerde de en çok tercih edilen renkler arasında yer almaktadır. Etek kombinleri kadar tercih edilecek üst giysinin de uyumlu olması büyük önem taşımaktadır. Siyah kalem etek giyen kadınların tarzlarında hareketlilik elde edebilmesi için siyah beyaz desenli bluzlar tercih etmeleri doğru bir karar olacaktır. Kırmızı bir el çantası ve platformu kırmızı bir siyah rugan ayakkabı da şıklığın en önemli temsilcisi olmaya adaydır.

Kombin çeşitliliğine göre klasik ya da spor bir duruş sergileyebilecek esnekliğe sahip olan kalem etekler, oldukça geniş bir stil yelpazesi sunar. Kış mevsiminde kazak altına tercih edilebildiği gibi yazın da klasik gömleklerle kullanıma uygundur. Ofis kombini olarak da sıklıkla tercih edilen bu kullanışlı etekler, dantel detaylı bluzlarla da göz kamaştıran bir şıklık kazandırmaktadır. Farklı renk ve desen seçenekleri bulunan kalem etekler tesettür alanında da en çok rağbet gören kıyafet ürünlerinden biridir.

Tesettür Etek Kombinleri

Tesettür giyimin en önemli parçalarından birisi hiç şüphesiz eteklerdir. Çeşitli tasarım ve renklerde üretilen etekler, kadınların kombinlerini esnek yapabilmesine olanak sağlayacak modellerden oluşmaktadır. Spor giyime olan rağbetin artmasıyla birlikte, tesettür alanında da üretilen kıyafetlerin çoğu spor kombinlere uyum sağlayacak nitelikte üretilmektedir. Önceden kalem etekler klasik giyimin mihenk taşıyken, günümüzde spor ayakkabıyla da kombinlenebilecek bir esneklik kazanmıştır. Değişen moda anlayışının da bu esneklikte büyük bir payı vardır. Beyaz converse ayakkabı, siyah kalem etek ve salaş gömlek kombini en çok tercih edilen ve rahatlığıyla dikkat çeken kombinasyonlardan biridir.

Tesettür kombinleri arasında sıkça tercih edilen eteklerden biri de pileli eteklerdir. En çok kadife ve kumaş türünde kullanılan bu etek modeli retro şıklığı da beraberinde getirmektedir. Eskilerin modasını günümüze taşıyan pileli etekler, spor giyim kombinlerinde kullanılabildiği gibi klasik tarzın şıklığına da ışık tutmaktadır. Eteğin iç kısmında kalacak şekilde giyilecek salaş gömlekler, pileli etek modelinde en çok kullanılan üst giyim ürünüdür. Sezonun trendleri arasında simli kumaştan üretilen pileli etekler de yer almaktadır. Hareket özgürlüğünü kısıtlamayan, bol kesime sahip bu etekler; günlük kullanıma uygun olduğu gibi özel günlerde de tercih edilebilecek bir şıklığa sahiptir. Her yaş grubundan kadına hitap eden pileli etek modelleri şık bir duruş kazandırmaktadır. Kombinleri.com, etek kombini seçenekleriyle kadınlara envai çeşit kombinasyon fikri sunmaktadır.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir