Cengiz Hasbal, 19 günlük yaşam savaşını kaybetti

Boğaziçi Köprüsü'nde cuntacıların açtığı ateş sonucu yaralanan ve önceki gün yaşamını yitiren 2 çocuk babası Cengiz Hasbal, toprağa verildi.

Cengiz Hasbal, 19 günlük yaşam savaşını kaybetti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Boğaziçi Köprüsü'nde (15 Temmuz Şehitler Köprüsü) cuntacıların açtığı ateş sonucu yaralanan ve önceki gün yaşamını yitiren 2 çocuk babası Cengiz Hasbal, toprağa verildi. Demokrasi şehidinin cenazesine başta Abdullah Gül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır başta olamak üzere Üsküdarlılar yoğun ilgi gösterdi.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında ağır yaralanan ve 19 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Cengiz Hasbal (35), İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehit için Üsküdar'da düzenlenen cenaze törenine 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da katılanlar arasındaydı. Darbe girişimine tepki göstermek için, yeni adıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne giden ve cuntacıların kurşunlarıyla ağır yaralanan Hasbal, tedavi gördüğü hastanede önceki gece şehit olmuştu. Evli ve 2 çocuk babası Hasbal'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, yakınları tarafından hastaneden alınarak Üsküdar Küplüce'deki Saray Camisi'ne getirildi.

İSTANBUL MÜFTÜSÜ KILDIRDI

Cenaze namazını İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran kıldırdı. Törene Abdullah Gül, Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır katıldı. Törende Hasbal'ın eşi Çiğdem, oğlu Enes Arda, annesi Dürdane, babası Ahmet ve kardeşi Hüseyin Hasbal taziyeleri kabul etti. Şehidin eşi Çiğdem Hasbal tabutun başından uzun süre ayrılmadı. Şehidin oğlu Enes Arda'yı namaz boyunca yanından ayırmayan Gül, 15 Temmuz gecesi şehit düşenlere rahmet dileğinde bulundu. Hasbal'ın cenazesi dün öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Küplüce Mezarlığı'nda toprağa verildi.

15 TEMMUZ ÜSKÜDAR DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ'NİN İSİMLERİ

- Kader Sivri
- Ayşe Aykaç
- Onur Ayanoğlu
- Osman Yılmaz
- Sevgi Yeşilyurt
- Yasemin Yazıcı
- Halil Kantarcı
- Erol Olçak
- Abdullah Tayyip Olçak
- Mustafa Cambaz
- Fatih Dalğıç
- Murat Sertel
- Salih Alışkan
- Timur Aktemur
- Murat Naiboğlu
- Murat Merttan
- Mete Sertbaş
- Kemal Ekşi
- Mustafa Kaymakçı
- Burak Cantürk
- Mehmet Yılmaz
- Gökhan Esen
- Samet Uslu
- Cengiz Hasbal

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.06 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir