Çanakkale Zaferi'nin İzleri Üsküdar'da

Üsküdar Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 101'inci yıl dönümünde düzenlediği özel etkinlikte, tarihe adını altın harflerle yazdıran destansı zaferin bilinmeyen yönlerini gözler önüne serdi.

Çanakkale Zaferi'nin İzleri Üsküdar'da
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi Çanakkale Zaferi'nin 101'inci yıl dönümünde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Üsküdar Meydanı'nda düzenlenen özel programda 101 yıl önce kazanılan büyük zafer, gözlerde canlandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, Çanakkale Zaferi'nin birçok yönünü gözler önüne serdi.

3 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILDI

Çanakkale ruhunu yaşatabilmek için Üsküdar Belediyesi'nin önünde; nöbet kulübelerinin, mezar taşlarının, mehteran takımının ve savaştan kesitlerin (Seyit Onbaşı ve Türk askerlerinin düşman askerini tedavi etmesi) sergilendiği etkinlik düzenlendi. 'Herkes Oradaydı, Sen Neredesin' temalı programa katılanlara 3 bin Türk bayrağı dağıtıldı.

Üsküdar Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 101'inci yıl dönümünde düzenlediği özel etkinlikte, tarihe adını altın harflerle yazdıran destansı zaferin bilinmeyen yönlerini gözler önüne serdi.

''ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA ACILAR SIKINTILAR YAŞATMASIN''

Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, burada yaptığı konuşmada, ''Çanakkale Zaferi'nin 101'inci yıl dönümü dolayısıyla ülkemizde ve Üsküdar'ımızda bir dizi etkinlikler düzenleniyor. Ama biz bu sene biraz farklılık olsun istedik. Özellikle Çanakkale Savaşı'ndaki cepheye koşan çocuk yaştaki askerlerimizi hatırlama, onları yad etme ve hatıralarını Üsküdarlılarla paylaşma adına bir etkinlik düzenlemiş olduk'' dedi.

Çanakkale Zaferi'nin İzleri Üsküdar'da yaşatıldı

Çanakkale Zaferi'nin Türk tarihi açısından önemine dikkat çeken Başkan Türkmen,''Herkes orada sen neredeydin? anlamında başlıkla çıkmış olduk. Çocuk yaştaki askerlerimizin hatıralarını özellikle çocuklarla paylaşma adına bir program gerçekleştirdik. Analarına doyamayan babalarına doyamayan, annelerin kuzularına doyamayan bir tablodur aslında Çanakkale Savaşı. Allah bu millete bir daha acılar, sıkıntılar yaşatmasın. Milletin huzuruna kast edenlere fırsat vermesin'' diye konuştu.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir