Bulgurlu Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temeli yarın atılıyor

Üsküdar Belediyesi sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekliyor. Engelli kardeşlerimiz ve yaşlılarımız için sosyal bir ortam oluşturacak ''Bulgurlu Engelsiz Yaşam Merkezi''nin temeli törenle atılıyor.

Bulgurlu Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temeli yarın atılıyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi tarafından temeli yarın atılacak olan Bulgurlu Engelsiz Yaşam Merkezi'nde ailelerimizin gün boyu engelli ve yaşlı yakınlarını gözleri arkada kalmadan emanet edebilecekleri içerisinde; ''Engelli aileler eğitim bölümü, sosyal destek ve kabul bölümü, hobi salonu ve sosyal bahçeden oluşan yaşlılar için destek bölümü, psikolojik destek bölümü, yaşlılar fiziksel aktivite salonu, 2 adet akranlarla paylaşım odası, oyun eğlence odası, bilim araştırma salonu-internet, duyular ve iletişim bölümü, seminer salonları, sınıflar, çok amaçlı etkinlikler salonu ve fuaye, okuma salonu, bakım ve rehabilitasyon alanları ve yemekhane'' bulunacak.

Yaşam merkezinin tamamlanmasıyla birlikte Üsküdarlılara yeşillikler içerisinde sıcak bir yuva imkanı sağlanmış olunacak.

2016 yılında hizmete girmesi planlanan ve engelli kardeşlerimizle, yaşlılarımıza ve ailelerine bir nebze olsun nefes aldıracak Bulgurlu Engelsiz Yaşam Merkezi temel atma töreni 15 Ekim 2015 Perşembe günü saat 14.00'de Bulgurlu Mahallesi Gürpınar Caddesi'nde gerçekleştirilecek.

Tarih : 15 Ekim 2015 Perşembe
Saat : 14.00
Adres : Bulgurlu Mahallesi Gürpınar Caddesi (Alvarlızade Camii Karşısı)

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir