Marmara Üniversitesi öğrencilerinden birlik ve beraberlik İftarı

Marmara Üniversitesi öğrencileri, Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi ile Marmara Genç Vizyon Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği 4. Geleneksel Marmara Üniversitesi Birlik ve Beraberlik İftarı'nda biraraya geldi

Marmara Üniversitesi öğrencilerinden birlik ve beraberlik İftarı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'de Marmaralı öğrencilerinin gönül sofrasına katılarak öğrencilere destek oldu. Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi ile Marmara Genç Vizyon Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği 4. Geleneksel Marmara Üniversitesi Birlik ve Beraberlik İftarı'na yoğun katılım oldu. 2 bine yakın öğrenci, Marmara Üniversitesi tarihi Haydarpaşa Kampüsü orta bahçesinde bir araya geldi.

4. Geleneksel Marmara Üniversitesi Birlik ve Beraberlik İftarı'nda bir araya gelen öğrenciler dayanışma örneği sergiledi.

Eski ve yeni mezunların da katılım gösterdiği iftara Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Özvar, Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ufuk Karakullukcu, Marmara Genç Vizyon Kulübü Başkanı Enes Kayan, öğrenci konseyi ile vizyon kulübü yönetim kurulu üyeleri ve öğrenciler katıldı.

TÜRKMEN ÖĞRENCİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Başkan Hilmi Türkmen iftar öncesi öğrencilerin masalarını tek tek dolaşarak hal hatırlarını sordu. Kimi öğrencilerle muhabbet eden Başkan Türkmen, gençlerin gelecek hedef ve kariyerleri konusunda düşüncelerini paylaştı.

Hilmi Türkmen, programı düzenledikleri için öğrencilere teşekkür ederek, ''Her şey çok özel ve çok güzel. Mübarek Ramazan'da sizler gibi güzel gençler ve ailelerinizle iftar sofrasında bir araya gelmek bizler için Allah'ın büyük bir nimetlerinden birisidir'' dedi.

OKUDUĞUNUZ OKULUN KIYMETİNİ BİLİN

Birlik Beraberlik İftarında konuşan Başkan Hilmi Türkmen, programı düzenledikleri için öğrencilere teşekkür ederek, ''Her şey çok özel ve çok güzel. Mübarek Ramazan'da sizler gibi güzel gençler ve ailelerinizle iftar sofrasında bir araya gelmek bizler için Allah'ın büyük bir nimetlerinden birisidir'' dedi.

Başkan Türkmen, birlik beraberlik iftarından buluştuğu gençlere hayatın yaşamaya değer olduğunu belirterek, ''Sevgili gençler hayat gerçekten çok güzel ve yaşamaya değer. Ama bu hayat eğer İstanbul gibi, Üsküdar gibi, Marmara Üniversitesi gibi bir zeminde sürüyorsa ayrı bir güzellik ve ayrı bir mutluluk. Siz sevgili gençler çok şanslısınız. Çünkü Marmara Üniversitesi gibi ülkemizin köklü, tarihi ve bir o kadar da zengin üniversitesinin mensuplarısınız. Herkese nasip olmaz. Bunun kıymetini bilin'' diye konuştu.

Birlik Beraberlik İftarında konuşan Başkan Hilmi Türkmen, programı düzenledikleri için öğrencilere teşekkür etti

KENDİNDEN EMİN BİR GENÇLİK

Başkan Hilmi Türkmen, masaları dolaşırken tanışma fırsatı bulduğu gençlerin pırıl pırıl olduğuna vurgu yaparak, ''Ne güzel. Kendinden emin bir gençlik. Donanımlı bir gençlik. Yarınlara, hayata, ülke meseleleriyle baş etmeye hazır bir gençlik gördük. Sizleri, Sizleri yetiştiren anne ve babalarınızı ve Marmara Üniversitesi Camiasını tebrik ediyorum'' dedi.

BİZ HER SENE BÜYÜYEN KOCAMAN BİR AİLEYİZ

Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ufuk Karakullukcu da, birlik ve beraberlik iftarına katılanlara şükranlarını sunarken, ''Buradan okulun orta bahçesinden geriye doğru baktığımda şunu görüyorum; biz her sene büyüyen kocaman bir aileyiz. İlk gerçekleştirdiğimiz iftarımızı iyi hatırlıyoruz. O ilk birlik beraberlik iftarını gerçekleştiren büyüklerimiz burada. Onlara huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bu akşam burada 2 bin arkadaşımız birlik beraberlik iftarında'' dedi.

Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olan Marmara Genç Vizyon Kulübü Başkanı Enes Kayan da konuşmasında artık bir öğrenci değil bir diş hekimi olarak söz aldığını söyleyerek ''Artık mezun oldum ve 4 yıldır birlikte çalıştığım bu ekibin resmi olarak gerçekleştirdiğim son programım'' diyerek arkadaşlarından helallik istedi.

BİRLİKTE GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ

Öğrencilerini bu anlamlı buluşmada yalnız bırakmayan Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Özvar da ''Ben sadece sizi selamlamak istiyorum. Böylesi güzel bir Ramazan akşamında ve güzel bir iftar buluşmasında bizlerle beraber olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonrada gerek öğrenci konseyimiz, gerek diğer kulüplerimiz, gerekse Üsküdar Belediyemizle işbirliği halinde birlikte güzel şeyler yapacağız'' dedi.

4. Geleneksel Marmara Üniversitesi Birlik ve Beraberlik İftarı'nda bir araya gelen öğrenciler dayanışma örneği sergiledi.

Program iftarların açılmasından sonra toplu olarak hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir