Üsküdar'da sahur programlarına yoğun ilgi

Üsküdar'da Ramazan coşkusu Şemsipaşa Meydanı'nda kurulan gönül sofralarında birbirinden renkli görüntülerle hız kesmeden yaşanmaya devam ediyor.

Üsküdar'da sahur programlarına yoğun ilgi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ramazan coşkusu Üsküdar'da hız kesmeden yaşanmaya devam ediyor. Şemsipaşa Meydanı'nda kurulan gönül sofralarında birbirinden renkli görüntüler oluşurken, Üsküdarlıların yanı sıra farklı ilçeler, İstanbul dışından gelenler ve hatta yurt dışından misafirler sahurlarda lokmalarını paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Üsküdar'da Ramazan coşkusu Şemsipaşa Meydanı'nda kurulan gönül sofralarında birbirinden renkli görüntülerle hız kesmeden yaşanmaya devam ediyor.

BAŞKAN TÜRKMEN MASALARI TEK TEK DOLAŞTI

Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen sahur programına yine yoğun ilgi vardı. Başkan Hilmi Türkmen'in yanı sıra geceye katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Yayman masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet ettiler.

Başkan Hilmi Türkmen, gençler ve çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Türkmen ve AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman masaları gezerken sürpriz bir doğum günü kutlamasına da katıldılar.

SAHURDA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Başkan Türkmen ve AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman masaları gezerken sürpriz bir doğum günü kutlamasına da katıldılar. Almanya'da yaşayan gurbetçi Yalım ailesinin 31 yaşına giren Saliha Yalım için düzenledikleri sürpriz kutlamada pastanın maytaplarını elleriyle yakan Başkan Hilmi Türkmen, genç kadına hayırlı ve bereketli ömürler diledi.

Saliha Yalım yaşadığı mutluluğu anlatacak kelime bulmakta zorlandığını belirterek, ''Köln'de yaşıyoruz. Türkiye'ye tatil için geldiğimiz zaman Sultantepe Mahallesi'ndeki evimizde ikamet ediyoruz. Ailecek Ramazanların bir başka yaşandığı Üsküdar'daki sahur programına katılmak istedik. Sürpriz doğum günü kutlamasına Başkanımız Hilmi Türkmen ve milletvekilimizin de katılması benim için sürpriz içerisinde sürpriz oldu'' dedi.

SAHUR SOFRASINDA MISIRLI VE MORİTANYALI ÖĞRENCİLER

Keyifli geçen doğum günü kutlaması sonrası alanı dolaşmayı sürdüren Başkan Türkmen bir masada oturan Mısırlı ve Moritanya'dan gelen öğrencileri görünce, Arapça olarak ''Ehlen ve Sehlen- Keyf Alhal'' (Hoşgeldiniz-Nasılsınız) diyerek onlara da ''Hayırlı Sahurlar'' diledi.

Başkan Türkmen, Araf Suresi'ni hatırlatarak, ''Buradan bir de sizlere küçük bir ricada bulunmak istiyorum. Allah Kur'an-ı Kerim'de bizlere 'Yiyin, için ama israf etmeyin. Çünkü Allah israf edenleri sevmez' diye uyarıda bulunuyor'' dedi

BAŞKAN TÜRKMEN'DEN İSRAF ETMEYİN RİCASI

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Mübarek Şehr-i Ramazan ayını yarılamış bulunuyoruz. Ramazan ayı bereket ayıdır. Sahurda da bereket vardır. Bizleri bu kurduğumuz gönül sofralarında yalnız bırakmayıp katıldığınız için hepinize teşekkür ederim'' dedi.

Başkan Türkmen, Araf Suresi'ni hatırlatarak, ''Buradan bir de sizlere küçük bir ricada bulunmak istiyorum. Allah Kur'an-ı Kerim'de bizlere 'Yiyin, için ama israf etmeyin. Çünkü Allah israf edenleri sevmez' diye uyarıda bulunuyor. Lütfen israf etmemeye çok dikkat edelim. İkram edilen tabaklardaki yiyecekleri bitirelim'' diye konuştu.

İlahiler eşliğinde başlayan, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam eden program, sahur yemeği ile beraber dualar eşliğinde sona erdi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir