Üsküdar Protokolü iftarda buluştu

Üsküdar Protokolü, davetliler ve çok sayıda gazeteci, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Protokol İftarı'nda bir araya geldi.

Üsküdar Protokolü iftarda buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, düzenlenen iftar yemeğinin önemli olduğunu belirterek ''Üsküdar'a nefes verenlerin bu ilçeye hizmet edenlerin ağırlandığı bir iftar yemeği'' dedi.

Üsküdar Protokolü, davetliler ve çok sayıda gazeteci, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Protokol İftarı'nda bir araya geldi.

PROTOKOL İFTARINA YOĞUN KATILIM

Ramazan ayında birçok iftar programına ve kültürel etkinliğe imza atan Üsküdar Belediyesi, İlçede görev yapan Kamu kurumu yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları, siyaset ve sanat dünyasından birçok ismin ağırlandığı ''Protokol İftarı'' düzenledi.

Üsküdar Belediyesi, İlçede görev yapan Kamu kurumu yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları, siyaset ve sanat dünyasından birçok ismin ağırlandığı ''Protokol İftarı'' düzenledi.

Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri kır bahçesinde düzenlenen iftar programına, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, Üsküdar'lı sanatçılar, futbolcular ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Programda iftar vaktine kadar Kuran-ı kerim Tilaveti ve dualar okundu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'da nefes alan Üsküdar'a nefes vermeli

''ÜSKÜDAR'A NEFES VERENLERİN AĞIRLANDIĞI İFTAR YEMEĞİ''

Başkan Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçesine hizmet eden vatandaşlar ile birlikte olmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek ''Bereketin, Kardeşliğin ve huzurun paylaşılması adına muazzam bir iklim yaşıyor Üsküdar. Bizim sloganımız 'Üsküdar'da nefes alan Üsküdar'a nefes vermeli'. Bugün bizler için çok özel bir akşam, Üsküdar'a nefes verenlerin bu ilçeye hizmet edenlerin ağırlandığı bir iftar yemeği. Gelen konuklarımızın arasında İş dünyasından, siyaset dünyasından, bürokrasiden, sivil toplum örgütlerinden, kanaat önderleri bulunmaktadır. Bizim her gün 30 bin Üsküdarlı vatandaşlarımızla birlikte iftar yaptığımız sofralarımız oldukça bereketli oluyor. Bu akşam ise Üsküdar'a hizmet eden dostlarımızla birlikteyiz. Bu iftar programları Üsküdar'ın kardeşliğine ayrı bir hava ve güzellik katıyor. On bir ayın Sultanı Ramazan ayında da temennimiz bu güzel kardeşlik ikliminin artarak devam etmesidir'' dedi.

KAYMAKAM GÜLER ''BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ SÜRECEK''

Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ise konuşmasında, iftar yemeğini düzenleyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e ve katılan davetlilere teşekkür etti.

Üsküdar'ın Kabe toprağı olduğunu belirtip bu şehirde oruç tutmanın büyük bir fırsat olduğunun altını çizen Güler, ''Etrafımızdaki ülkelerde kan var gözyaşı var. Ülkemizde huzur içerisinde Ramazan ayını yaşadığımız için şükrediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz bundan sonra da devam edecek'' dedi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir