Binlerce Burhaniyeli Sokak İftarı'nda biraraya geldi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Burhaniye Mahallesinde kurulan ve yaklaşık 4 bin davetliye ikramda bulunulan iftar sofrasını ziyaret etti.

Binlerce Burhaniyeli Sokak İftarı'nda biraraya geldi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi'nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği sokak İftarları komşulukları perçinlediği gibi dostlukları da artırıyor. Dün akşam Burhaniye Mahallesi'nde verilen ilk iftara yoğun ilgi vardı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Başkan Yardımcıları Zeki Bıyık, Serdar Güleç ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'ın yanı sıra binlerce mahalleli iftar sofralarındaki yerlerini aldı.

Aynı mahallede oturan mahalle sakinlerine, aynı sofrayı paylaşıp iftar etme ve Ramazan'ın birlik-beraberlik ruhunu yaşatma adına düzenlenen sokak iftarlarına 7'den 70'e yoğun ilgi vardı.

İFTARA 7'DEN 70'E YOĞUN İLGİ

Aynı mahallede oturan mahalle sakinlerine, aynı sofrayı paylaşıp iftar etme ve Ramazan'ın birlik-beraberlik ruhunu yaşatma adına düzenlenen sokak iftarlarına 7'den 70'e yoğun ilgi vardı.

Ramazan'ın 5. gününde Burhaniye Mahallesinde kurulan iftar sofrasını ziyaret eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen mahalle sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılaştı. Tek tek bütün masaları gezip bilhassa gençlerin ve çocukların Ramazan heyecanını paylaşan Başkan Türkmen, mahalle sakinleri ile birlikte hatıra fotoğrafları çektirdikten sonra iftar etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Burhaniye Mahallesinde kurulan ve yaklaşık 4 bin davetliye ikramda bulunulan iftar sofrasını ziyaret etti.

RAMAZAN'IN BEREKETİNİ DOSTLARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ

İftar öncesi yaptığı konuşmada genç yaşlı demeden katılımlarıyla sofraları şenlendiren mahallelilere teşekkür eden Başkan Hilmi Türkmen, ''Mahallelerde kurulan iftar sofralarında Ramazan'ın bereketini siz dostlarımızla kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Bu sofralarda yediğimiz yemeklerin afiyet ve şifa olmasını temenni ediyorum'' dedi.

Başkan Türkmen Ramazan'ın bir ibadet ayı olduğuna değinerek, ''İnşallah bu mübarek ay sizlerin de hanelerinizi, sofralarınızı bereketlendirir. Ramazan'dan laıkıyla istifade edenlerden olmaya çalışalım. Daha çok ibadet edelim. Birbirimize daha çok hoşgörüyle yaklaşalım. Bu güzel ayda her anı en güzel şekilde değerlendirelim. Hep birlikte dolu dolu bir Ramazan ayını yaşayalım. Bütün kırgınlıkları küskünlükleri unutalım istiyorum'' dedi.

Üsküdar'ın insanlarına aynı sofrada aynı tabakta çorbaya kaşık sallamanın yakıştığını belirten Başkan Türkmen, mahalle sakinlerini Enderun Teravihlerine de davet etti.

İftar saatine kadar Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve duaların okunduğu sokak iftarı komşuların birbirleriyle yaptıkları sohbetlerle daha çok renklendi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir