Üsküdar'da AVM inşaatında göçük

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Bosna Bulvarı üzerinde yapımı devam eden bir alışveriş merkezinin inşaatında göçük meydana geldi. Göçükte 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Üsküdar'da AVM inşaatında göçük
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Göçük alanında yapılan ilk incelemelerin ardından toprak altında kalan kimsenin olmadığı belirlendi. Olay sırasında inşaat alanı yakınına aracını park ederek içinde bekleyen bir kişi aracıyla birlikte oluşan göçüğe düşerek yaralandı.

Teminat Grubu tarafından Yavuztürk Mahallesi, Bosna Bulvarı, Göktürk Sokak'ta yapımı devam eden inşaatta dün akşam üzeri saat 18.00 sıralarında göçük meydana geldi. Alışveriş merkezi inşaatının zemin çalışmaları sırasında toprağı tutan beton bloklar yükü taşıyamayarak kırılmasıyla toprak kayması meydana geldi. Çevrede korku ve paniğe neden olan göçük sırasında park halinde olan bir minibüs sürücüsüyle birlikte inşaat çukuruna düştü. Olay sırasında minibüs sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Vatandaşların ihbarları üzerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri inşaat alanında inceleme yaptı. İlk belirlemelere göre kimsenin toprak altında kalmadığı belirlendi. Ekiplerin inşaat alanındaki çalışmaları sürüyor.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Bosna Bulvarı üzerinde yapımı devam eden bir alışveriş merkezinin inşaatında göçük meydana geldi. Göçükte 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

ÜSKÜDAR'DA BİR YIL GEÇMEDEN İKİNCİ GÖÇÜK

Hatırlanacağı üzere 2014 yılı Ağustos ayında da buna benzer bir olay Üsküdar'da yaşanmıştı. Geçen sene Ağustos ayında yaşanan olayda Üsküdar Belediyesi'nin yapımı devam eden yeni hizmet binasının istinat duvarı sabaha karşı çökmüş ve olayda can ve mal kaybı yaşanmamıştı.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir