Çengelköy'de yangın

Üsküdar'ın gözde semtlerinden Çengelköy'de bulunan Bakırcıbaşı Köşkü'nde saat 12:00 sularında yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Çengelköy'de yangın
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'ın en gözde semtlerinden maviyle yeşilin birbirleriyle buluşturduğu Çengelköy'de saat 12:00 sularında yangın çıktı.

Çengelköy Lekeci Nuri Sokak'ta bulunan Bakırcıbaşı Köşkü'nde yangın çıktı

Yangının çıkış sebebi şuan bilinmezken resimlerde paylaştığımız üzere yerleşim alanına çok yakın bir noktada yangının başladığı görülüyor. Yangının çıktığı noktanın Çengelköy'de restorasyonu tamamlanan Vahdettin Köşküne çok yakın bir noktada bulunuyor.

Çengelköy Lekeci Nuri Sokak'ta bulunan Bakırcıbaşı Köşkü'nde yangın çıktı

Vatandaşlar tarafından yangın ihbarının yapılmasının ardından bölgeye çok sayıda İtfaiye ekibinin sevk edildiği ve bölgeye çok sayıda itfaiye ekibinin intikal ettiği bildirildi.

Çengelköy Lekeci Nuri Sokak'ta bulunan Bakırcıbaşı Köşkü'nde yangın çıktı

Güncelleme - 12:45

Son aldığımız bilgilere göre yangının Çengelköy Lekeci Nuri Sokak'ta bulunan Bakırcıbaşı Köşkü'nde çıktığı belirtildi.

Güncelleme - 14:30

Yangınla ilgili son aldığımız bilgilere göre herhangi bir can kaybı yaşanmadan söndürülen yangında sadece maddi hasar oluştu. Eski itfaiye emeklisi Hamza amcanın kullandığı evde çıkan yangının ev önünde yakılan mangal ateşinin közünden sıçrayan kıvılcımlar olduğu belirtildi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir