Altın Şehirden Altın Ödül

Üsküdar Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği kapsamında Park Bahçeler Müdürlüğü'nün yapımını tamamladığı 8 yeni parkın tanıtımını yaptı. Başkan Hilmi Türkmen de, ''Üsküdar'ın en çevreci vatandaşı seçilen Samiye Karabul''u altınla ödüllendirdi.

Altın Şehirden Altın Ödül
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Bulgurlu Cumhuriyet Mahallesi Kafkas Parkı'nda düzenlenen etkinliğe, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Galatasaray Eski Başkanı Alp Yalman, Üsküdar Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya, TFF Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu, Galatasaraylı eski futbolcular, Bülent Alkılıç, Cengiz Yazıcıoğlu, Beşiktaşlı eski futbolcu Mahmut Biriken, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, çok sayıda vatandaş ve basın mensupları katıldı.

PROGRAMA YAĞMUR ENGELİ

Programın yapılacağı alanda tüm hazırlıkların tamamlandığı sırada başlayan yoğun nedeniyle etkinlikler iptal edildi. Eski milli futbolcuların katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanan gösteri maçı yağmur engeline takıldı. Başkan Hilmi Türkmen de konuşmasına başladığı sırada yağışın şiddetini artırması üzerine etkinliğe katılan vatandaşların ''Dünya Çevre Günü''nü kutlayarak ''Sizleri bu yağmurda ıslatmayalım'' diyerek sözlerini bitirdi.

Başkan Hilmi Türkmen de, ''Üsküdar'ın en çevreci vatandaşı seçilen Samiye Karabul''u  altınla ödüllendirdi.

SAMİYE TEZYEYE EN ÇEVRECİ ÜSKÜDARLI ÖDÜLÜ

Her sabah sokağını süpüren ve belediyenin çöp konteynerini silip yıkayan 55 yaşındaki Samiye Karabul'a ''Üsküdar'ın en çevreci vatandaşı'' ödülü olarak 1 kese altın verdi.

Başkan Türkmen, Çevreye duyarlılığı dolayısıyla Samiye Karabul'u tebrik ederek ''İnsanların çevreye duyarlılığının arttırılması adına önemli bir görev. Biz de Üsküdar'da Üsküdarlı hemşehrilerimizin çevreye daha duyarlı olması adına bir takım etkinlikler yapıyoruz. Çok değerli Samiye Karabul hanımefendi bir Üsküdar sakini. Mahallesinde, oturduğu evin caddesinde, sokağını her gün temizleyen, süpüren bir hanımefendi. Belediyemize ait çöp konteynerlerini da her gün pırıl pırıl silen bir hanımefendi. Kendilerini Üsküdarlılar adına tebrik ediyorum. Örnek bir davranış'' dedi.

Üsküdar Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği kapsamında Park Bahçeler Müdürlüğü'nün yapımını tamamladığı 8 yeni parkın tanıtımını yaptı.

Samiye Karabul da kendisini ödüllendiren Başkan Hilmi Türkmen'e teşekkür ederken ''Temizlik yapmak içimden geliyor. Benim bu davranışıma önem verip buralara kadar davet edip ödüllendiren Üsküdar Belediyesi'ne teşekkür ediyorum'' dedi.

Üsküdar Belediyesi parkların 5 tanesinde çocukların güven içerisinde futbol oynayabilecekleri halı sahaları da halkımızın hizmetine sundu.

ÜSKÜDARLILAR'A SEKİZ YENİ PARK

Üsküdar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'nün yapımını tamamladığı; Cumhuriyet Gençlik Parkı, İcadiye Kuruçeşme Parkı, Ahmediye Camii Bahçesi, Çengelköy Meydan Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Kaykay Parkı, Selman-i Pak Caddesi Süs Havuzu, Kuzguncuk Bostanı ve Ünalan Parkı hizmete açıldı.

Üsküdar Belediyesi parkların 5 tanesinde çocukların güven içerisinde futbol oynayabilecekleri halı sahaları da halkımızın hizmetine sundu.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir