Yavuztürk Bilgi Evi öğrencileri unutulmaz bir gün yaşadı

Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri öğrencileri bir yıl boyunca Şahsiyet Okulu eğitimlerini tamamlayıp Kur'an-ı Kerim okumaya başlayan 97 öğrenci için kapanış programı düzenlendi.

Yavuztürk Bilgi Evi öğrencileri unutulmaz bir gün yaşadı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da bulunan 13 Bilgi Evi ve Çocuk Akademisi, toplamda 700 Şahsiyet Okulu öğrencisi için özel programlar düzenliyor. Kur'an-ı Kerim okumaya başlayan öğrencilerin mutluluğuna Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de Kutsal Kitabımızı hediye ederek ortak oldu.

Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri öğrencileri bir yıl boyunca Şahsiyet Okulu eğitimlerini tamamlayıp Kur'an-ı Kerim okumaya başlayan 97 öğrenci için kapanış programı düzenlendi.

97 ÖĞRENCİ İÇİN PROGRAM

Son olarak Yavuztürk Bilgi Evi, Şahsiyet Okulu'na devam ederek Kur'an okumaya başlayan 97 öğrenci için Üsküdar Belediyesi Kaymakdonduran Mesire Alanı'nda program gerçekleştirdi.

Öğrenciler, aileleri ve Yavuztürk mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen programda Kütüphane Müdürü Yakup Öksüz de yer aldı.

Şahsiyet Okulu'nda bir yıl boyunca etkinlikler ve oyunlar eşliğinde; Kur'an-ı Kerim, Siyer, İlmihal, Ahlak, Edeb-Adab eğitimleri verildi. Dersleri uygulama ile öğrenen öğrenciler gerçekleştirilen programda hünerlerini sergiledi.

Yavuztürk Bilgi Evi, Şahsiyet Okulu'na devam ederek Kur'an okumaya başlayan 97 öğrenci için Üsküdar Belediyesi Kaymakdonduran Mesire Alanı'nda program gerçekleştirdi.

Esma Ayaydın isimli öğrencinin Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, Kütüphane Müdürü Yakup Öksüz'ün konuşmalarıyla devam etti.

HEDEF GELENEKLERE BAĞLI UFKU OLAN NESİLLER YETİŞTİRMEK

Öğrencilerin hem bu dünya hem de ahiret için rehberleri olacak Kur'an-ı Kerim'i okumayı öğrendiklerini belirten Yakup Öksüz, ''Bunun için sonsuz şükürler olsun. Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen'in Gençlerimizi iyilerle ve iyiliklerle arkadaş edeceğiz idealini gerçekleşiyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün bu minik yavrularımızın yüreklerimize ferahlık veren güzel sunumlarını birlikte izledik. Bunun için ne kadar şükretsek azdır. Üsküdar'da eline dokunmadığımız öğrenci kalmayacak dedik ve şubelerimizde 15 bin öğrencimiz ile birebir eğitim yapıyoruz, hedefimiz 2 yıl içinde Üsküdar'daki tüm öğrenciler! Çalışmalarımızdaki ana gayemiz aile yapımıza, örf ve adetlerimize, gelenek ve göreneklerimize, inanç değerlerimize bağlı gelecek ufku olan bir nesil yetiştirmek, bunun için hep birlikte yorulmak nedir bilmeden çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi.

Öğrencilerin bir yıl boyunca verdikleri emekleri ödüller ile taçlandırıldı.

Programda ayrıca Şahsiyet Okulu öğrencilerinden oluşan İlahi Grubu birbirinden güzel ilahileri seslendirdi. Fatiha suresini Güzel Okuma Yarışması'na katılan öğrenciler birbirinden güzel tilavetlerle dinleyenlerin gönlünde taht kurdu.

Yarışma birincilerine ise hediyeler takdim edilerek program sonlandı.

Öğrencilerin bir yıl boyunca verdikleri emekleri ödüller ile taçlandırıldı. Yarışma birincilerine ise hediyeler takdim edilerek program sonlandı.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir