Kadir Topbaş, Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar'da düzenlenen 'Sensiz Olmaz' temalı etkinliğe katıldıktan sonra Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti.

Kadir Topbaş, Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın, 7 Haziran Genel Seçimleri'nde vatandaşı sandık başına gitmeye teşvik etmek için düzenlediği 'Sensiz Olmaz' temalı etkinliğe katıldıktan sonra Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in davetlisi olarak belediye binasına gelerek Meclis'te kendisini dinleyenlere hitap etti.

Şemsipaşa Meydanı'nda gerçekleştirilen programa; Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Avrupa Bakanı Volkan Bozkır, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul milletvekileri İsmet Uçma, Alev Dedegil, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakanlar İdris Güllüce ve Volkan Bozkır ve milletvekillerinin konuşmalarının ardından grup etkinliğin yapıldığı alandan Üsküdar Belediyesi'nin önüne kadar yapılan yürüyüşte vatandaşa 'Sensiz Olmaz' yazılı broşürler dağıtıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar'da düzenlenen 'Sensiz Olmaz' temalı etkinliğe katıldıktan sonra Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Program burada tamamlanırken, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İBB Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Başkan Hilmi Türkmen'in davetlisi olarak Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret ettiler.

Kadir Topbaş, Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti

KADİR TOPBAŞ BELEDİYE MECLİSİ'NDE KONUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediyesi ziyaretinde Meclis Salonu'na geçerek kendisini dinleyenlere hitap etti. Konuşmasında yerel yönetimlerin Türkiye'nin ilerlemesinde hayati önemi olduğunu belirten Kadir Topbaş, ''Kula kul olmayın. Saygıyı sadece işinize gösterin. İşinizi güzel yapmak en büyük erdemdir'' diyerek belediyecilik deneyimleri paylaşarak başarıya giden yolda tavsiyelerde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediyesi ziyaretinde Meclis Salonu'na geçerek kendisini dinleyenlere hitap etti.

Kadir Topbaş konuşmasının ardından Başkan Hilmi Türkmen ile birlikte delegelerin olduğu bölüme geçerek gazetecilere poz verdi. Meclis ziyareti sonrası CHP Grubu'na kısa bir ziyarette bulunan Topbaş sonrasında AK Parti Grup Odası'na girerek bir süre sohbet etti. Daha sonra Belediye binasını gezen Kadir Topbaş'a Üsküdar Belediyesinin yaptığı ve inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan Türkmen maketler üzerinde inşaatların yerlerini gösterdi.

Kadir Topbaş konuşmasının ardından Başkan Hilmi Türkmen ile birlikte delegelerin olduğu bölüme geçerek gazetecilere poz verdi.

Üsküdar Belediyesi ziyaretini Başkan Hilmi Türkmen'in makam odasında kahve içerek tamamlayan Kadir Topbaş, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir