Üsküdar MHP'den Meral Akşener'e destek yürüyüşü

MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı Meral Akşener'e destek için yürüyüş düzenledi. Meral Akşener'e destek vermek için Küplüce'deki evinin önüne kadar yürüyen kalabalık grup Akşener'e ''değnek'' hediye etti.

Üsküdar MHP'den Meral Akşener'e destek yürüyüşü
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Meral Akşener'in için düzenlenen yürüyüşe MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı mensupları ve ülkücü davaya gönül veren çok sayıda ülkücü katıldı.

Yürüyüş Meral Akşener'in Üsküdar Küplüce'de bulunan evinin önünde sona erdi. Yürüyüşe katılan kalabalık grup ''Türkiye seninle gurur duyuyor'', ''Akşener sen bizim her şeyimizsin'' şeklinde sloganlar attı.

Üsküdar MHP'den Meral Akşener'e destek yürüyüşü

Dışarıdaki kalabalık grubun sloganlarına kayıtsız kalmayan Akşener evinden çıkarak kalabalığa hitap etti. Akşener, kendisiyle ilgili olarak yapılan iddialara ilişkin sert bir açıklama yaptı. Akşener, ''Bu iğrenç süreçte başta sayın genel başkanımız olmak üzere, teşkilat mensuplarımız, gönüldaşlarımız, dava arkadaşlarımız, genç bozkurtlar bizi hiç yalnız bırakmadılar. Çok kalpten teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

''O MÜCADELEYİ O GENÇ KADINLAR İÇİN YAPTIM''

Akşener, ''Bir kadın için çok zorlu, affedilmesi mümkün olmayan, kaldırılması mümkün olmayan, ortalama bir Türk ailesi için, Müslüman bir Türk ailesi için kaldırılması mümkün olmayan bir 5 gün geçirdik. Sizlerin sayesinde bir mücadele verdim. Hep şunu söyledim; o mücadeleyi o genç kadınlar için yaptım. Ucunda şahsımın ölümü dahi olsa sonuna kadar gideceğimi söyledim. Sebebi de şu; milletvekili adaylarımız var burada. Onların kızları var, onları eşleri var, onların kız kardeşleri var. And olsun, şart olsun ki bundan sonra herhangi bir Müslüman Türk kadını veya inancı ne olursa olsun, bir kadın hakkında ağzını çarpıtarak, tükürükler, salyalar akıtarak, kikirdeyerek bir kadın hakkında bir iğrenç cümle sarf etmeye kalkan böyle müptezel, iğrenç, alçak, haysiyetsiz şerefsiz insanlar and olsun, şart olsun ki beş kere düşünecek. Mücadelemiz bu mücadeledir. Kadınımızın mücadelesidir'' dedi.

Meral Akşener'e destek vermek için Küplüce'deki evinin önüne kadar yürüyen kalabalık grup Akşener'e ''değnek' hediye etti.

''BU BÜYÜK BİR KUMPASTIR, BÜYÜK BİR İFTİRADIR''

Büyük bir kumpas kurulduğuna dikkat çeken Akşener, ''Bu büyük bir kumpastır, büyük bir iftiradır. Sizin için, bu genç kızlar için neye mal olursa olsun bu mücadele sürecektir. Bu öncelikle cari hukukumuz üzerinden sürüyor, bu davayı ciddiyetle takip edeceğim. Çok sert kanunlar çıkarttık bu basın yoluyla iftiraya yönelik bu iftiralara göre hukuk işleyecek. Hukuk işlemediyse takdirde aramızda şeri hukuk devreye girecektir. Onun şartları da biliyorsunuz ayet açık 80 değnek. Elbette ki cari hukuk önceliklidir, onu takip edeceğiz'' şeklinde konuştu.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir