Üsküdarlı çocukların ''Kutlu Doğum Coşkusu''

Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri'nin düzenlediği kutlu doğum programı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Üsküdarlı çocukların ''Kutlu Doğum Coşkusu''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kutlu doğum programına, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Ayyıldız, Kütüphane Müdürü Yakup Öksüz, Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Bilgi Evleri öğrencilerinin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından yine Bilgi Evleri öğrencilerinden Sarenur ve Elif isimli çocuklar, Peygamber Efendimiz için yazılmış ''40 Yaşındasın'' şiirini okuyarak salonu dolduran konuklara duygu dolu anlar yaşattılar.

Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Ayyıldız

Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Ayyıldız'ın açılış konuşmasının ardından; Genç Enderun öğrencilerinden Sefure Esra Yıldırım, çocuklara Asr-ı Saadet hayatını görsellerle anlatmak amacıyla kurulan Asr-ı Saadet Köyü'nü ve bu köyden öğrendiklerini sinevizyon gösterisi eşliğinde anlattı.

Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri'nin düzenlediği kutlu doğum programı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Programda konuşma yapan Kütüphane Müdürü Yakup Öksüz; ''Üsküdar'da kutlu doğum etkinliklerine farklı bir boyut kazandırmak istedik. Bu sebepten Kutlu Doğum Köyü kuruldu. Amacımız gençlerimizin hem bu dünyada hem ahirette yüzlerinin ak olmasıdır. Bu amaçla Üsküdar'da iletişim kurmadığımız öğrenci kalmasın istiyoruz. Bu hedefimize ulaşabilmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Üsküdar çok şanslı çünkü eğitime ve gençliğe önem veren Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen gibi bir başkana sahip'' diye konuştu.

Bilgi Evleri öğrencilerinden oluşan Sevgi Yolcuları Müzik Korosu söylediği şarkılarla izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Bilgi Evleri öğrencilerinin hazırlamış olduğu efendimizin hayatını anlatan oratoryo gösterisi büyük beğeni topladı.

Programın sonunda ise Bilgi Evleri öğrencilerinden oluşan Sevgi Yolcuları Müzik Korosu söylediği şarkılarla izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir