''Adam olmuş çocuklar'' Üsküdar'da buluşuyor

Ünlü isimler bilinmeyen çocukluk fotoğraflarıyla Üsküdar Belediyesi tarafından hazırlanan ''Adam Olmuş Çocuklar Başarının Sırrı'' kitabında birbirinden ilginç bilinmeyen hikayelerini anlattı.

''Adam olmuş çocuklar'' Üsküdar'da buluşuyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Her bir köşesi kültür, sanat ve zarafet kokan Üsküdar'a yaşantılarıyla nefes vermiş, ''Hayal Şehri'' geçmişten geleceğe taşıyan meşhur isimler, gençlere örnek olmak için başarı hikayeleriyle bu kitapta buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Metin Tekin, Amir Ateş, Hülya Koçyiğit, Hüner Coşkuner, İskender Pala, Cüneyt Çakır, Ümit Meriç ve Neşe Erberk gibi sanat siyaset iş dünyası ve sporda başarılı olmuş 40 isimle yapılan özel röportajlar Üsküdar Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından kitaplaştırıldı.

Türkiye ve dünya çapında başarılara imza atmış Üsküdar'ın öz evlatlarının başarı hikayelerini içeren ''Adam Olmuş Çocuklar'' eserinin 28 Nisan 2015 Salı günü Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi saat 20:00'deki lansmanına tüm Üsküdar halkı davetlidir.

Program

19:00 - Konukların karşılanması

Kokteyl - Fuaye Alanı Ney dinletisi
TRT Sanatçısı Neyzen İbrahim

Fuaye Sergi Açılışı

20:00 - Vatan Şaşmaz'ın sunumu
20:15 - Protokol konuşmaları
20:45 - Kitap Tanıtım Video Gösterimi
20:55 - Katılımcı ünlülere kitap ve hediye takdimi
21:15 - Müzik dinletisi
22:00 - Program kapanış ve katılımcılara kitap dağıtımı

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir