İstanbul Ülkü Ocakları Kabe maketini protesto etti

Üsküdar Belediyesi'nin Peygamberimiz Hz. Muhammed'in yaşadığı dönemi anlatmak amacıyla, Bağlarbaşı Kültür Merkezi bahçesinde kurduğu ve içinde Kabe maketi bulunan ''Asr-ı Saadet Köyü'' temalı etkinlik İstanbul Ülkü Ocakları tarafından protesto edildi.

İstanbul Ülkü Ocakları Kabe maketini protesto etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım eşliğindeki yaklaşık 30 kişilik grup, Kültür Merkezi önüne gelerek Kabe maketinin olduğu bölüme girmek istedi. Kültür Merkezi güvenlik görevlileri tarafından alana girmeleri engellenen grup, kültür merkezi önünde basın açıklaması yaparak maketin bir an önce kaldırılmasını istedi.

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, tarafından yapılan basın açıklamasında ''Yapılan bu çalışma, İslamiyet'le bağdaşmadığı gibi bu anlayış cahiliye toplumunun putperest, şirkçi zihniyetini yansıtmaktadır.

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, kabe maketiyle ilgili basın açıklaması yaptı

Yüce dinimiz İslamiyet'in ve onun kutsal değerlerinin, iktidar partisi ve onun avaneleri tarafından istismar edilmesine alışmıştık fakat bu denli bir sapıklık, bu denli bir sapkınlık doğrusu hiç beklemiyorduk.

Bugün buraya manevi değerlerimizin aşağılanmasını protesto amacıyla gelmiştik. Bu çirkin, hayasız ve ahlaksız mizansende Mina eksik kalmıştır. Biz de şeytan taşlama nasıl yapılır sembolik olarak göstermek istiyoruz.'' cümleleri dikkat çekti.

''BAŞKA ŞUBEMİZ YOKTUR - KABE''

AK Parti ve hükümet aleyhine sloganlar atan ülkücü grup, üzerinde ''Kabemiz tektir taklit edilemez'', ''En büyük yalan en gerçek maket sizsiniz'', ''Başka şubemiz yoktur - Kabe'' yazan dövizler açtı.

POLİS GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Ülkücü grubun protestosu sırasında polis de geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde bir TOMA hazır bulundurulurken, Kültür Merkezi yakınlarındaki çevik kuvvet polisleri de hazır bulundu.

nettavir.com - yeniakit.com.tr


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir