Oyuncak getirene Doğuş konseri bedava

Üsküdar Belediyesi'nin Suriyeli çocuklar için hayata geçirdiği 'Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı' temalı kampanyasına bir destek de sanatçılardan geldi.

Oyuncak getirene Doğuş konseri bedava
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e ziyarette bulunan ''Aşkopat'' filminin ünlü oyuncuları arasında bulunan sanatçı Doğuş, oyuncak kampanyasına destek olmak için konser sözü verdi.

Üsküdar Belediyesi tarafından 15 Mart- 15 Nisan arasında Suriyeli çocuklara yardım amaçlı başlatılan ''Oyuncak Kampanyası'' projesine destek gelmeye devam ediyor.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i ziyaret eden ünlü sanatçılardan Orhan Aydın, Serkan Şengül, Doğuş (Orhan Baltacı), Haydar Işık, Ali Şentürk, Arzu Budak ve Hasan Mercan getirdikleri oyuncakları kumbaraya atarak kampanyaya destek verdiler.

OYUNCAK AYI ESPİRİSİ GÜLDÜRDÜ

Sanatçılardan Serkan Şengül'ün yapılan röportaj sırasında söylediği ''Oyuncak ayıya ihtiyaç varsa başkanım ben içine gireyim'' demesi gülüşmelere neden oldu.

KAMPANYADA HEDEF BÜYÜDÜ

Kampanyayı başlatarak Suriyeli çocuklara destek olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Bizler Üsküdar Belediyesi olarak 'Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı' adıyla Suriyeli çocuklara oyuncak kampanyası başlattık. Bu gün bu kampanyamızın çok önemli bir gününü yaşıyoruz. Bu gün çok değerli dostlarımız bizlerle beraber Doğuş, Afrikalı Ali, Serkan Şengül efendim Arzu Hanım burada, herkes burada, Üsküdarlılar burada, meclis üyelerimiz burada, bununla birlikte kampanyamız güzel gidiyor. Her geçen gün kampanyamız daha da bereketleniyor. Projeye başlarken 1-2 TIR toplamayı amaçlamıştık. Ama çığ gibi artan destekler sonrası 9-10 TIR oyuncak toplama noktasına doğru ilerliyoruz'' diye konuştu.

23 Nisan günü oyuncakları dağıtacaklarını söyleyen Başkan Hilmi Türkmen, ''Doğuş bey burada ve az önce oyuncak getirip atanlara Doğuş Konseri bedava yapalım dedi. Bunu da sizler aracılığıyla vatandaşlara duyuralım. Bu güzel çalışmamızı ve kampanyamızı Cumhurbaşkanımız ve devletin en üst tepesinden herkes sahiplendi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'da kumbaramıza oyuncak attı. İnşallah bu kampanyalar sonucunda toparlayacağımız oyuncakları 23 Nisan günü sınır illerimizde başta Suriyeliler olmak üzere orada kamplarda kalan çocuklara bizzat Üsküdarlı çocuklarla birlikte giderek elden teslim edeceğiz. 23 Nisan'ın gerçekten bütün dünya çocuklarının mutlu olacağı bir gün olmasını arzu ediyoruz ki en çokta mutluluğa ihtiyacı olanlar savaşın çocukları yani Suriyeli çocuklar bizim çocuklarımız o günde inşallah sanatçı dostlarımızla birlikte 23 Nisan günü Şanlıurfa'da olacağız. Ben kampanyamıza destek olan herkese teşekkür ediyorum. Ve diyoruz ki 'Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı' çok basit aslında yeter ki az bir şey gayret gösterelim, bu güzel insanlarda bu işi bitirecek kadar yürek var. Ben kampanyamıza destek olanları tebrik ediyorum ve kutluyorum'' şeklinde konuştu.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi'nin Suriyeli çocuklar için hayata geçirdiği 'Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı' temalı kampanyasına bir destek de sanatçılardan geldi.

DOĞUŞ ''BENİM OYUNCAĞIM OLMADI!''

Böyle bir projede yer almaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Doğuş,''Benim çocukluğum biraz hoş geçmedi. Pek oyuncağım olmadı açıkçası ve çocuk deyince bende akan sular durur. Böyle güzel bir projede yer almak gerçekten beni mutlu etti ve duygulandırdı. Ben başkanımıza çok teşekkür ederim'' diye konuştu.

ARZU BUDAK ''BİR OYUNCAK ÇOCUĞUMA BİR OYUNCAK KAMPANYAYA''

Arzu Budak, ''Ben ve çocuğum her dışarıya çıktığımızda oyuncak alıyoruz. Bundan sonra ise ona bir oyuncak aldığımız zaman bir tane de bu kardeşlerimiz ve çocuklarımız için alacağız. Bütün aileleri bu kampanyaya davet ediyorum. Mutlaka çocuklarınıza oyuncak alırken, bir diğerini de onlara gönderelim'' dedi.

ORHAN AYDIN ''DİĞER SANATÇI ARKADAŞLARIMIZI BURADA GÖREMEMEK BENİ ÜZDÜ''

Diğer sanatçıların bu kampanyada olmadığına üzüldüğünü söyleyen Orhan Aydın, ''Üsküdar Belediyesinde projeler bitmiyor. En iyi projelerden bir tanesi de bu olsa gerek. Çünkü, çocuk sevindirmenin dinimizde de ne kadar ehemmiyetinin olduğunu biliyoruz. Bu vesileyle bizleri buraya toplayan Üsküdar Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Gönül isterdi ki diğer sanatçı arkadaşlarımızda çocuklarımız için çalışsın ama biz burada çok fazla kimseyi göremedik. Bu durum üzücü, çocuk her yerde çocuktur'' diye konuştu.

SERKAN ŞENGÜL ''MERMİ YERİNE OYUNCAK ATAN BİR ÜLKEDE YAŞADIĞIMI İÇİN MUTLUYUM''

Ünlü Oyuncu Serkan Şengül, ''Öncelikle Hilmi Türkmen Başkanıma böyle bir projeyi başlattığı için çok teşekkür ederim. Mermi yerine oyuncak atan bir ülke de yaşadığım için son derece mutluyum. Üsküdarlı olduğum için bir kez daha gurur duydum. Oyuncakları da çok severim ben hatta başkanıma söyleyeceğim, 'Oyuncak ayı falan lazımsa ben atlarım başkanım' öyle bir şey yaparım. Ben oraya sığmam ama ben ekstra bir hediye paketi olurum. Ben böyle bir projede yer almaktan çok mutluyum'' ifadelerini kullandı.

''DOĞUŞTAN KAMPANYAYA KONSERLİ DESTEK''

Doğuş, konuşmalar sırasında Başkan Hilmi Türkmen'e oyuncak getiren herkese Doğuş konseri verelim teklifinde bulundu.

Teklif sonrası Hilmi Türkmen çok mutlu olduğunu söyledi. Yapılan çalışmalar sonrası 10 Nisan günü belirlenen program çerçevesinde Doğuş'un Üsküdar'da sahne alacağı öğrenildi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile birlikte Sanatçılar ve meclis üyeleri oyuncaklarını kutuya atarak destek olduktan sonra hep bir ağızdan, 'Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı' diye bağırdı.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir