Üsküdar Belediyesi'nden ''Hayır Dua'' aldıran ziyaretler

Üsküdar Belediyesi dar gününde vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerinde belirlenen adreslerdeki ihtiyaç sahiplerine gidilerek ihtiyaçları karşılandı.

Üsküdar Belediyesi'nden ''Hayır Dua'' aldıran ziyaretler
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Bıyık ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki 4 ayrı mahallede hasta ziyaretlerinde bulunarak yalnız olmadıklarını gösterdiler.

Ünalan Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Murat Reis Mahallesi ve Mimar Sinan Mahallelerinde gerçekleşen 4 ayrı ziyarette yatalak durumda bulunan vatandaşların evlerine gidip durumları soruldu ve talepleri dinlendi.

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Bıyık ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki 4 ayrı mahallede hasta ziyaretlerinde bulunarak yalnız olmadıklarını gösterdiler.

Yapılan değerlendirmeler sonrası 2 yatalak durumdaki hastaya havalı yatak, bir hastaya da tekerlekli sandalye verildi.

HAYIR DUALARINI ALIYORUZ

Başkan Yardımcısı Zeki Bıyık, bu ziyaretlerin aileler tarafından memnuniyetle karşılandığı ifade ederek, ''Vatandaşlarımızın dar günlerinde yanlarındayız. Bu ziyaretlerle vatandaşlarımızın hal hatırını sorup ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bir yandan belediyemizin sosyal anlamda sorumlu olduğu bu görevi yerine getirirken diğer yandan da onların hayır duaları alıyoruz'' diye konuştu.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir