TDV bölge toplantısı Üsküdar'da yapıldı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şubeleri ve KAGEM yeniden yapılanma süreci bilgilendirme toplantısı Üsküdar'da yapıldı.

TDV bölge toplantısı Üsküdar'da yapıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da bulunan İSAM toplantı salonunda yapılan toplantıya TDV Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı Mazhar Bilgin, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, TDV Genel Müdürü İsmail Palakoğlu ile bölge illerinin Müftü ve Müftü yardımcıları ile TDV görevlileri katılırken, Üsküdar'dan Müftü Mehmet Vefa Özdemir'in 2015 yılı Umre Organizasyonunda yurt dışında bulunmasından dolayı Müftü Vekili ve Şube Müdürü Mesud Taş ile T.D.V. Üsküdar Şube görevlisi Ahmet Güney katıldı.

29 Ocak 2014 Perşembe günü yapılan programın sunuculuğunu Üsküdar Aziz Mahmut Hüdayi Camii İmam Hatibi Mustafa Efe yaparken açılışta ise Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii İmam Hatibi Hasan Lütfi Ramazanoğlu Kur'an-ı Kerim okudu.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şubeleri ve KAGEM yeniden yapılanma süreci bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasını İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran yaptı. Yaran, ''Türkiye Diyanet Vakfı yapılanma ve hizmetleriyle dünyanın dört bir yanında hayırlı işlere imza atmıştır. Allah kolaylıklar versin'' diyerek iyi dilek ve temennilerde bulunarak katılımcıları selamladı.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şubeleri ve KAGEM yeniden yapılanma süreci bilgilendirme toplantısı Üsküdar'da yapıldı.

Daha sonra kürsüye gelen TDV Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı Mazhar Bilgin, vakfın hizmette 40. yılına ulaştığını belirterek Türkiye genelinde 985 şube ile hizmet verdiklerini söyledi.

Bilgin, vakıf olarak hizmetlerinin daha nitelikli yürütebilmesi için Türkiye'de ve dünyada değişen ve gelişen şartlara göre yeniden yapılandıklarını belirterek bu kapsamda vakıf senedini güncellediklerini kaydetti.

Mazhar Bilgin, olağanüstü hallerde tüm insanlığın yardımına koşacak bir perspektif geliştirdiklerini ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği sağladıklarını ifade etti.

Toplantıda, TDV Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, TDV Şubeler Koordinatörü Yavuz Kocamış ve KAGEM Müdürü Hicret Toprak yeniden yapılanma süreciyle ilgili sunum yaptı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir