Mert Öztoprak'a Karne Süprizi

Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, okulda yapılan deney sırasında gözünden yaralanan 11 yaşındaki Mert Öztoprak'ı evinde ziyaret ederek karne heyecanına ortak oldular.

Mert Öztoprak'a Karne Süprizi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Öztoprak'ın Küplüce'deki evini ziyaret ederek karnesini teslim etti. Mert Öztoprak'ı ziyaretinde Türkmen, ''Mert küçük bir kaza atlattı, Allah onu annesine, babasına ve bizlere bağışladı, Maşallah Mert engel tanımıyor'' dedi.

Üsküdar Ali Fuat Başgil Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Mert Öztoprak'ın 23 Ocak'ta başlayan yarı yıl tatilinde sürpriz konukları vardı. Üsküdar İlçesi Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, yarı yıl tatiline teşekkür belgesi alarak giren minik öğrenciyi Küplüce'deki evlerinde ziyaret ederek karne heyecanını paylaştılar.

Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, okulda yapılan deney sırasında gözünden yaralanan 11 yaşındaki Mert Öztoprak'ı evinde ziyaret ederek karne heyecanına ortak oldular.

BAŞKAN TÜRKMEN'DEN MERT'E TEBRİK

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, teşekkür belgesi alan Mert Öztoprak'ın karnesini inceledikten sonra, ''Mert'i tebrik ediyorum. Görüyorsunuz ki Mert engel tanımıyor. Bu kardeşimiz ufak bir kaza geçirdi. Allah onu annesine babasına ve bizlere bağışladı. Sağlığına kavuşmasından dolayı çok mutluyuz. Maşallah zeki ve çok akıllı bir evladımız. Bu kazayı yaşamasına rağmen gördüğünüz gibi karnesi çok iyi notlarla  dolu teşekkür aldı. İkinci dönem çok daha iyi çalışarak takdir almayı başaracak. Mert ikinci dönemin başında ameliyat olup,  eski sağlığına kavuşup,  ülkesine, milletine faydalı genç olarak yetişecek.'' diye konuştu.

ANNE AYŞE ÖZTOPRAK'TAN BAŞKAN TÜRKMEN'E TEŞEKKÜR

Başkan Hilmi Türkmen'in ziyaretinin kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Mert Öztoprak'da, ''Başkanımız buraya geldiği için çok teşekkür ediyorum. Beni de güzel bir hastaneye getirdi. Benim sağlığımla yakından ilgilendiği için çok teşekkür ederim. Okula devam ettiğimde takdir alacağım. bu arada arkadaşlarımı da özledim'' dedi.

Mert'in annesi Ayşe Öztoprak, oğlunun başına gelen kaza sonrası her türlü desteği veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e teşekkür ederek, ''Oğlum bugün iyi ise bunu size borçluyuz. Herkes yanımızda oldu sağ olsunlar ama siz çok daha fazla yakınlık gösterdiniz'' diye konuştu.

MERT'İN BAŞINA GELEN KAZA HEPİMİZİ ÜZDÜ

Mert'in başına gelen kazanın herkesi üzdüğüne değinen Başkan Hilmi Türkmen, ''Sonuçta genç bir evladımız. Ama hamdolsun, kaymakamımız, milli eğitim camiamız, belediyemiz, okul müdürümüz Mert'in tekrar sağlığına kavuşması için seferber oldu. Onu çok iyi bir doktora emanet ettik. Bir seri operasyonlardan sonra inşallah tekrar eski sağlığına kavuşacak. Genç bir delikanlı olarak ülkesine ve milletine hayırlı bir evlat olarak yetişecek  inşallah'' diye konuştu.

Başkan Türkmen, bu karne gününde kendilerini en çok heyecanlandıran olayın Mert'in teşekkür alarak başarısına devam etmesi olduğunu söyledi.

Ziyarete Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar ilçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Üsküdar Ali Fuat Başgil Ortaokulu Müdür Yardımcısı Elif Kaya'da katıldı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir