Mert Öztoprak isteğine kavuştu

Üsküdar'da okulda yapılan deney sırasında gözünden yaralanan Mert Öztoprak'a tedavi süresince moral olması için Üsküdar Belediyesi tarafından hayatı boyunca unutamayacağı bir gün yaşatıldı. En büyük hayalinin Fenerbahçe'de oynamak olduğunu söyleyen minik öğrenci hayranı olduğu takımının maçını izledi.

Mert Öztoprak isteğine kavuştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla minik Mert, Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'ne götürüldü. Mert Öztoprak burada Fenerbahçe takımının Mersin İdman Yurdu ile PAF takımının maçını izledi.

Üsküdar'da okulda yapılan deney sırasında gözünden yaralanan Mert Öztoprak'a tedavi süresince moral olması için Üsküdar Belediyesi tarafından hayatı boyunca unutamayacağı bir gün yaşatıldı.

EFSANE KAPTANDAN FORMA

Fenerbahçe'nin efsane kaptanlarından Müjdat Yetkiner, Mert Öztoprak'a Fenerbahçe forması hediye etti. Minik öğrenciyle yakından ilgilenen Müjdat, ''İstersen hafta arası gel seni idmana çıkartalım. Yeşil sahaya çıkıp top oynarsın'' dedi.

''İNŞALLAH BEN DE BURALARDA OYNARIM''

Fenerbahçe'yi çok sevdiğini ve hayalinin gerçekleştiğini belirten Öztoprak, Fenerbahçeli futbolcular arasında en çok Emre, Caner ve Gökhan'ı sevdiğini söyledi.

Minik Mert, ''Maçı izlerken mutlu oldum. Futbol oynadığım zamanlar aklıma geldi. Kendimi bu yüzden çok iyi hissettim. Ben de Beylerbeyi Kulübü'nde oynuyorum. Ben de inşallah buralara kadar gelirim'' dedi.

Mert Öztoprak burada Fenerbahçe takımının Mersin İdman Yurdu ile PAF takımının maçını izledi.

Öte yandan Fenerbahçe U-21 Takımının Teknik Direktörü Şenol Çorlu, maç sonrası Mert Öztoprak ve abisi Metehan Öztoprak'ı yemekte konuk etti. Minik öğrenci akşam ise Fenerbahçe-Mersin İdman Yurdu maçı öncesi sarı-lacivertli futbolcularla tanışıp Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki karşılaşmayı izledi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir