Şenol Şen yazdı: ''Kralın İmamı!''

İnternet sitemizin usta kalemlerinden Şenol Şen'in son köşe yazısı yayınlandı.

Şenol Şen yazdı: ''Kralın İmamı!''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İşte köşe yazısından bazı satırlar;

Efendim bu yazımda sizlere, meşhur tv dizilerinin başlangıcında '' ... Kişi ve kurumlarla... ilgisi yoktur!'' yazan, ama bal gibi de alakası olan, sadece karakterlerin adını yerleştirmeyi izleyiciye bırakan, dizi tadında hayali bir konuyu paylaşmak istiyorum!

Ülkesinde halkının yüzde 50'sinin sevip desteklediği bir kral varmış. Bu kral, din adamlarına, velilere, ariflere vd. çok saygı duyarmış. Zaman zaman ziyaretlerde bulunur, onların hayır dualarını talep edermiş. Ülkesinin boğaz kenarında olan bir ilçesinin imamına ne hikmetse muhabbeti biraz daha fazla olacak ki, ilçeye geldiğinde kendisini ziyaret eder, etkinliklerde onu yanında görmek istermiş.

Tabi bu saygı ve sevgi Kraldan olunca, Kraldan fazla Kralcı olanlar tarafından Krala şirin gözükmek adına öyle bir abartılmış ki, İmamın 7 sülalesi ihya olmuş! Kanaat önderi olması gereken imam, bu havayla birlikte asli görevini unutmuş, tayin terfi, atama işlerinin yanında, okul kantini kime verilsin den servis işlerine, ilçede ki Belediye Başkan ve İlçe Başkan adayı belirlemesine kadar her alanda tek karar mercii olmuş.

Midas'ın Eşek Kulaklarını gören ve itiraf eden berber gibi, İmamın bu dayanılmaz yönetme arzusu birisinin canını öyle sıkmış ki...

Yazının devamını okumak için tıklayın...


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir