Üsküdar Müftülüğü gönülleri titretti

2014 yılı ''Camiler ve Din Görevlileri Haftası'' Üsküdar Müftülüğü tarafından düzenlenen programlarla devam ediyor.

Üsküdar Müftülüğü gönülleri titretti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

2014 yılı ''Camiler ve Din Görevlileri Haftası'' münasebetiyle, 16 Ekim 2014 tarihinde Üsküdar Altunizade Kültür Merkezi'nde, Halil Necipoğlu ve ekibi tarafından ''Türk Tasasvvuf Musikisi Konseri'' verildi.

Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, Üsküdar Müftülüğü personeli ile sanatsever Üsküdarlıların katılımıyla gerçekleştirilen ve sunuculuğunu Hz. Ali Camii Müezzin Kayyımı Bekir Köse'nin yaptığı program, Çilehane Camii Müezzin Kayyımı Ferruh Erel'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Daha sonra, değerli üstadlardan oluşan saz ekibi eşliğinde sahne alan Halil Necipoğlu, farklı makamlardan seçkin eserlere yer verdiği konserini üç bölüm halinde sundu. Birbirinden güzel eserleri büyük bir beğeniyle takip eden izleyiciler Halil Necipoğlu ve ekibini coşkuyla alkışladılar.

2014 yılı ''Camiler ve Din Görevlileri Haftası'' münasebetiyle, 16 Ekim 2014 tarihinde Üsküdar Altunizade Kültür Merkezi'nde, Halil Necipoğlu ve ekibi tarafından ''Türk Tasasvvuf Musikisi Konseri'' verildi.

Program sonunda kısa bir konuşma yapan Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, ''Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle tertiplenen bu gecede, Tasavvuf Musikisinin seçkin eserleriyle gecemize renk katan ve gönül telimizi titreten kıymetli meslektaşımız, musikişinas Halil Necipoğlu ile kendisine eşlik eden çok değerli saz üstadlarına, ayrıca katılımlarınızdan dolayı siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum'' dedi.

Program Müftü Özdemir'in Halil Necipoğlu ve ekibine çiçek takdim etmesiyle son buldu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir