Başkan Hilmi Türkmen, oğlunun nikahını kıydı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in oğlu Yusuf Türkmen, Esra Savrum ile evlendi.

Başkan Hilmi Türkmen, oğlunun nikahını kıydı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende gelin ve damadın nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Üsküdar Yıldırım Beyazıt Camisi İmamı Mustafa Demirkan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve Makedonya Anayasa Mahkemesi üyesi Salih Murat yaptı.

Nikah töreninin sürprizi ise Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in oğlunun nikahını kıyması oldu.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in oğlu Yusuf Türkmen, Esra Savrum ile evlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, nikah akdinin gerçekleşmesinin ardından genç çiftlere nasihati değişmedi. Erdoğan, ''Herzaman bir nasihatim var. Bunu bir baba nasihati veya Cumhurbaşkanı nasihati olarak özellikle kayıtlara girmenizi tavsiye ediyorum. İlahiyatçı olarak bunları siz daha önceden aranızda konuşmuşsunuzdur. Sevgili Peygamberimiz, 'Ebedi alemde ümmetimin çokluğuyla iftihar edeceğim' diyor. Beypazarlı amcamızdan bana başbakan iken şöyle bir nasihat geldi. Diyor ki; 'Başbakan evladıma söyle, hep böyle 3 evlat diyor, onu şöyle anlatsın. Bir olur garip olur, iki olur rakip olur. üç olur denge olur. dört olur bereket olur, beş olur gerisi Allah kerim.' Sizlerden de bunu bekliyorum'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikah cüzdanını gelin hanıma verdikten sonra genç çifti tekrar tebrik ettikten sonra çiftle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra salondan ayrıldı.

Nikah ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salondan ayrılmasının ardından kaldığı yerden devam etti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir