'Gülen Yüzlü' adayın sıcak temas rekoru

26 Ocak ile 23 Şubat tarihleri arasında seçim bölgesinde 23 bin seçmenle sıcak temas sağlarken 10 bine yakın seçmeniyle tokalaştı.

'Gülen Yüzlü' adayın sıcak temas rekoru
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Mustafa Kara, 26 Ocak ile 23 Şubat tarihleri arasında seçim bölgesinde 23 bin seçmenle sıcak temas sağlarken 10 bine yakın seçmeniyle tokalaştı.
 
Seçim bölgesi olan Üsküdar’da “Üsküdar’ın Gülen Yüzü” olarak tanımlanan Mustafa Kara, yerel seçim çalışmalarına start verdikleri 26 Ocak’dan bu yana ziyaret ettiği mahalle esnafları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yanında katıldığı ev sohbetleri ile salon toplantılarında yaklaşık olarak 23 bin seçmeni ile birebir temas sağlarken, on bine yakın kişi ile tokalaştı. Bu rakamın, Mustafa Kara’nın ziyaret ettiği alışveriş merkezleri, kamu ve özel kuruluşlar, katıldığı işyeri açılış programları ve kahvaltı programları ile asker uğurlama programları da dahil edildiğinde 55 bine ulaştığı tahmin ediliyor. Mustafa Kara ayrıca aynı süre içerisinde 4 televizyon ve 4 radyo programına konuk oldu.

İstanbul genelinde seçime girecek partilerin tüm adaylarının seçim çalışmaları dikkate alındığında AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Mustafa Kara’nın gösterdiği yüksek performans dikkatlerden kaçmıyor. Mustafa Kara, aday adaylığı sürecinde tüm İstanbul genelinde temayül yoklamasında sağladığı yüzde 87’lik başarı ile dikkatleri üzerine toplamıştı.

Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Mustafa Kara, Üsküdar’ın AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan’ın ikamet ettiği ilçe olması nedeniyle hedeflerinin, seçmenlerin yüzde 55-60’ının oyunu almak olduğunu söyledi. Mustafa Kara, AK Parti’nin tüm dünyada yerel yönetimler konusunda bir ekol olduğunu ve Avrupa’daki yerel yönetimlerin AK Parti’nin bu başarısının altında yatan nedenleri araştırdığının altını çizdi. AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı bünyesinde görev alan kadın ve gençlik kolları temsilcilerinin organize bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Mustafa Kara, seçim çalışmaları kapsamında hizmet veren tüm partili arkadaşlarına teşekkür ettiğini söyledi.

Kaynak: Haber 7


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir